long time no see

ja, preics dom orden stämmer in på dagens överskrift.
mycket har hänt sen sist. usch, får panikångestattacker av att bara tänka på balen, studenten, jobb och att vi pltsligt ska kastas in i "vuxenvärlden". någonstans jag inte vill tillbringa mina resterande år av mitt liv!
tack och lov att det finns människor som talar om för mej att allt kommer bli bra. men samtidigt hörjag en röst i mitt huvud som säger: - kom igen nu therese, lyft på röven och skaffa dej ett jobb! du kommer aldrig klara dej ensam!!

mjau, jag vill inte! kommer inte orka med allt vad livet kommer med, som ansvar, lägenhet, jobb och de sista veckorna i skolan. kommer kräkas varje dag!

mamma ska sy min klänning också, kom hon på under en natt, bara sådär! en svart, axelabandslös klänning i siden! kommer bli sjukt bra när den är klar! :) längtar. vi ska sy idag, hon ska nåla och jag känner på mej att alla gånger hon sticker mej i sidan är INTE helt olyckshändelser! men min mami är bra på att sy och det kommer bli perfekt. måste bara köpa skor till den!

emelie, du är söt och vi har mysigt när vi ramlar på bananskal, trillar över kanter (där det knaoppt finns kanter) och simmar långt! haha..




RSS 2.0