Barnvakt igen

TACK ALLA SOM GRATTADE MEJ PÅ MIN FÖDELSEDAG PÅ ONSDAGEN DEN 26/3 :D
Äntligen 20 och det känns ingen skillnad alls. HÖHÖ.


Ändrade planer. Ska inte få börja med nya schemat förens efter april! Vi kom ju på i sista sekund att Lisbeths schema inte gick ut förens sista april, så 1a maj så börjar det gälla med 25 mer timmar! :)

I torsdags fikade jag med Amanda, vi har försökt påbörja en ny tradition, med veckofika.
Hitlls går det bra, men det har bara gått 2 veckor :)
Fikade på Linnea's och stapplade runt på Kungsis i flera timmar.
Hade en träningstid halv 8 och fick springa sista biten! Tyvärr gick det ingen buss kvart över 7 för Amanda, men hon sa att hon skulle sitta och vänta och ringa viktiga samtal ;)

Igår var vi på bio. Into the wild. Himlans snygg huudrollsinnehavare och himlans bra film.
Kvällen slutade, enligt mej, lite knasigt dock.
Åkte bil med Anton fram och tillbaka.
Var inte hemma förens klockan var strax innan 1.
Då hade T precis kommit hem och vi gick och la oss. Somnade nog på mindre än en minut, var helt slut.

Idag har Romeo kommit, hämtade honom på stationen vid 12.
Madde och Robban skulle åka på någon fest någonstans :)
Vi har vandrat på kungsis och sen stannade vi på T's jobb och drack både cola och fanta.
Romeo plockade påskliljor till Lina men hon jobbade inte idag! Så Johan fick dom istället, men när vi var påväg att gå ville han inte lämna kvar dom. Så nu sitter dom i en "vattenvas" i köket :D

Vi kollar på Ice Age och ska snart laga mat. Har tvätt-tid klockan 5 och då ska Romeo "hjälpa till".
Rätt skönt att ha en ledig helg nu.
Gillar att vara ledig, har så mkt att göra ändå så man är knappt ledig, men jag gillar att kunna sova längre än halv 7.

Ja, nu ska man bara bestämma vad man ska ha till middag.
T kommer inte hem förens sent inatt så han får ingen middag. Romeo ville ha korv med stroganoff, men det orkar jag inte göra.

Hejhej

SNÖ?

Samma tankar far igen mitt huvud, samma varje gång den förbannade snön kommer, snö rimmar på dö av en anledning!

FUCK FUCK FUCK A DUCK :)
varför ska det snöa? Förra året på min födelsedag så var det  varmt och sol, och vi var på stranden och solade, badade och byggde fördämmningar! För exakt ett år sen tog vi vårat första dopp i havet! :O
Känns långt bort med bad för tilflället.


"Oj, jag är visst i en grotta - otta, otta, otta, otta..." :)

Sjuk :/

Jag har gått och blivit sjuk som sagt.
Hostar snart ihjäl mej!
Kom och hjälp mej någon! Tobbe säger att han ska ta hand om mej men sanningen är att han inte är så bra på det! :/ haha.
All my love you babe.

Han är iväg och köper inlines. Han och Anton har fått för sej att dom ska åka inlines mellan Kungsbacka och Åsa, och ha med sej mackor och varm oboy. Och dom kommer dö!
:)

Jag ska jobba resten av påskhelgen. Hade sista dagen av mina två veckor på Trollsländan idag, och det kändes sådär :/ vill fortsätta vara med barnen. Dom är så mysiga när dom har lärt sej mitt namn och kommer och pratar med mej. Vissa vill hellre sitta i mitt knä om dom är ledsna, än i fröknarnas! :O Wiie. Den känslan man får då är helt obeskrivlig. Jag bara älskar dom små rackarna!

Anna och Emelie kommer nog snart. Emelie skulle sova först, och duscha. Det ska jag med göra. Och sen ska jag träna halv 9. Powerplate. Kan inte träna något annat eftersom jag har blivit så sjuk! Det är ju tillochmed farligt att träna då.. Så jag får nöja mej med att skaka en halvtimma och sen gå hem!
Precis när man har kommit igång ordentligt med sin träning så ska man bli sjuk! Är inte det rätt typiskt? Jag som skulle spunnit och cirkeltränat denna veckan! Fan.

Det knackade precis på dörren och det visade sej vara två av n-ungarna (!) som bor i huset. Dom hade varsin basker på huvudet och en korg, så tiggde dom godis! Dom var inte ens målade eller sa knappt Glad Påsk. Fucking amatörer! :D Glöm att dom fick godis. Ville inte ens ge dom äpple.

Ska diska nu. Och invänta Emelies samtal.
För övrigt är det bara 6 dagar kvar tills min födelsedag kommer. Då blir man 20 år och kan framförallt gå på systemet själv! :D Yeah!



Tisdag!

Igår var det måndag.
Vaknade på morgonen med sån jävla snuva, och hosta! Trodde helt ärligt att döden hade kommit för att hämta mej. Men nu inser jag, på en tisdag, att idag kommer han!
Jag tror verkligen någon har något emot mej eftersom jag ska vara sjuk hela tiden! Blev precis riktigt frisk från förra förkylningen! Vafan ska man behöva bli snuvig, hostig och febrig igen då?
Klurade på det imorse på bussen, och jag kanske har gjort detta mot mej själv trots allt. Jag blir ju så lycklig varje gång solen tittar fram, så då åker alla överflödiga kläder av på fem röda!
Kanske det är orsaken, kanske inte..

Fikade med Amanda igår! Long time no see. Kändes jättebra att vi kunde prata precis som det var innan!
Kändes så bra efteråt att träningen inte ens var jobbig och det gick skitbra!
Bestämde att vi skulle starta ny tradition! Fika-en-gång-i-veckan-traditionen :D
Haha, jag och Amanda är basen men andra kan hänga med!

Idag skrev jag, Anna och T in oss på körskolan!
På tisdag nästa veck kör vi igång på riktigt! Fan, jag skiter i om Denise tar körkort före mej, men jag ska iaf ha det innan sommaren är slut. Det är mitt mål.
Om man har bil vid den tiden återstår att se.
Kanske ska försöka flytta först, och skaffa ett ställe där man kan jobba! Funderar nämligen på att sluta i Särö och börja någon annanstans.
Sökte på Indiska igår, och Platsbanken hade en del lediga jobb. Inte mycket jag skulle vilja ha, men det mesta är bättre än det jag har nu! Inte för att jag inte trivs, det gör jag verkligen, men jag känner att jag vill ha förändring!
Jag vill ju jobba med barn, men poolen är så osäker. Speciellt om man har hyra att betala varje månad, och fasta utgifter som måste finnas pengar till. Jobbar röven av mej just nu och får ut typ 8000. Känns inte så ballt när man har typ 2500 kr över per månad.
Jag vill kunna göra lite som jag vill, och då bör lönen höjas.
Visst att vi är två, men vafan!!

Miiep.


Denise kommer hit strax.
Jag borde städa, för mäklaren kommer hit imorgon och ska kort på skiten!
Tobbe har lovat att städa i taket på toa, där det har blivit lite svart av att jag har ett luktljus där. Sigges låda luktar inte rosor och choklad precis! Även om jag önskade att den gjorde det.
Sen ska vi käka middag! Vad ska vi äta?
Blir nog något med köttfärs. Eller kött. Återstår att se vad Denise vill ha, kanske fiskpinnar? Haha, det är något av det bästa den ungen vet!

Skulle tränat spinning idag egentligen, men ska man inte göra när man är snuvig som jag! Så det blir hemmamys!

Nej, nu jamar Sigge. Han vill nog ut i solen!
Jag vill ockå det.
Så får det bli. Sola väl ;)

Över and ut

It's been a while..

Det var längessen jag skrev nu.
Det är redan i mitten av mars, 15 var  igår och då fyllde Diana år! Grattis igen! :)
Det har hänt mkt, jag är på Trollsländan i två veckor i rad just nu, har denna kommande veckan kvar.
Dom är så härliga barnen! I fredagas dansade vi så att vi ramlade omkull till Mora Träsk!
Känns underbart att dom känner igen mej och vet vad jag heter! Dom kommer tillochmed och kramar mej på morgonen, och det gör mej bara mer motiverad av plugga till förskollärare. Men det blir nog inte förens nästa höst-termin, för jag måste ha iordning på mitt liv först.
Med ordentlig lägenhet, och inkomst. Har tänkt att plugga på distans, då behöver jag inte sluta jobba, för det har jag inte råd med!
Tobbe pratar om att sluta på PeterNicklas och börja på båten med sin morbror! Det tycker jag verkar som en bra idé, men han oroar sej eftersom man jobbar i vecko-pass! Han säger att han inte vill vara ifrån mej så länge åt gången, men förhållandet mår nog bra av det också, så att man kan sakna varandra riktigt ordentligt!
Än så länge är ingenting säkert, och nu jobbar han röven av sej typ varje dag. Orkar snart inte sitta uppe och vänta på honom på kvällarna mer. Det hade nog varit bättre för honom att lämna PN. Tyvärr.

Vi var ute igår, Tobbe och jag, Martin och Olle. För Olle är hemma ändå tills nästa helg. Dock för att plugga inför tentor, men skit i det. Det blev lyckat. Anna joinade senare! :D
Mkt dricka! Måste ju passa på tyckte jag, eftersom jag ska käka penicillin i tre månader efter tidsag! :/

Nu ligger jag i soffan med mitt prickiga täcke och kollar på FAB 5. Innan var det Miami Ink, jag älskar det!
Kat von D är hur badass som helst. Önskar att jag hade lite balls så att man kunde varit som henne.
Nu när folk har tatuerat sej så mkt hemma hos oss, blir man väldigt sugen själv. Måste rätta till mina stjärnor!
Tobbe tatuerade sej i måndags, han gjorde en karp på armen, i massa fina färger. Och veckan innan dess var Carlsson här och gjorde hela sitt efternamn på ryggen i Old English-stil. Helt sjutk snyggt!

Herregud, vad ska jag göra mer denna dag?
Måste snart gå och hämta tvätten som fortfarande hänger på tork.
Sen ska man kanske käka frukost. Om en stund iaf, min mage hänger inte riktigt med ännu ;)

Över and ut

Febersjuk!

Idag är det lördag. Ska på morfars 70årskalas senare.. :)
Just nu känner jag mej bara sjuk, hade feber igår och har det fortfarande..
Tobbe kom hem sent igår och gick tidigt till jobbet idag! Känns så konstigt att inte träffa honom så mycket som jag egentligen vill.. Men det är ok! 
Öppnade just dörren för Sigge, så nu är han ute. Han är duktig på det. Han jamar när han vill gå ut och så får han kopplet på sej och jag sätter fast det i dörrhandtaget. Så är han där ute på uteplatsen och är mer än nöjd. Speciellt när folk går förbi och klappar på honom...

Undra vad jag ska ha på mej?
Ingenting sitter snyggt längre, men sen jag började med träningen känns det faktiskt i kroppen! Även om vi bara tränat typ 4-5 ggr, så känns det som om jag blivit lite lättare och piggare. Och det är jätteskönt. Nu ska jag bara ha bort mina humörsvängningar och så är allt på rätt väg ;)

Det är bara 18 dagar kvar tills jag får gå på Systemet! Äntligen 20, tyvärr utan körkort men det håller vi på med!
Ska ha det innan året är slut, det är mitt mål.
Skiter i om jag är "för gammal" men så får det bli.
Har liksom inte varit intresserad innan, men nu känns det som om jag borde försöka lite mer.

Var uppe hos Färdigh igår, James var också där! Vi kollade på Let's Dance och en film som hette Världarnas krig!
Färdigh somnade i soffan och sov halva tiden. Jag och James käkad glass och han letade på Internet efter sin favorti porr-tjej! :D Visade sej att han känner till Anton, Martin och Niklas. Även Anna, och det var roligt..


Nej nu ska jag duscha. Och Sigges låda ska göras rent. Snart kommer Tobbe hem igen, då ska vi käka och sen ska båda iväg på varsitt håll! Han ska spela match och jobba igen efter det.

Puss!


Slow down, you move to fast..

Känns faktiskt som om allting går i 110 km i timmen just för tillfället.
Ska flytta, tvättar och städar, jobbar, försöker få ekonomi att gå ihop ordentligt. Sjukhusbesök, medicinuttag, träning och så ska man hinna äta också! Duscha, sova och mata Sigge, träffa kompisar och vara social. Betala räkningar, ta ansvar och ta körkort.

PRESS!
Save me!

Herregud.


Lägenhetskoll i ÅSA imorgon. Halv 6. Och tandläkaren innan dess, halv 5.
Undra hur den ser ut? Om den är fin så tar vi den direkt, fan hyran är ju bara på 3600. Typ 1200 mindre än vad vi har nu och då är det ändå ett extra rum på köpet ;)
Tobbe och Anton var här nyss. Sophie har varit här hela dagen och Anna stannade bara i 10 minuter.
Martin köp en bil!

Sigge sover och jag borde göra detsamma..


Boende, resa och konsertiljetter är bokade till London - Hyde Park 2:e Juli - Jack Johnson! ME LOVE!! :D

Ledig dag

Började bra, stack till jobbet tigigt och tål ett till hål i örat.
Sen åkte jag hem och sov och nu har jag vaknat.
Tre extra timmars sömn är inte fel.

Ska försöka komma bort till Denise på Aranäs också, hämta en mobil som Tobbe ska låna av henne!
Men hennes mobil verkar inte fungera! :(

Har tvätt-tif egentligen nu, men orkar inte ta mej ner och anstränga mej! Får ta det en annan dag. Kanske torsdag om det inte är smockfullt på nyckel-mojsen som bestämmer vem som tvättar när!

Hejdå

Lördag - melodifestival och resebokning

Snart kommer Anna och Martin, då ska vi boka flygbiljetter eller liknande till London i sommar!
Anton är redan här, han spelar Guitarrhero på Tobbes Wii. Det tycker han är roligt bara för att en tjej som spelar gitarr har string ovanför byxorna!

Igår bowlade vi. Martin vann då! Han ramlade mest gånger också! Höhö.
Olle, jag saknade dej där, alla gjorde sådär med händerna som du gör. Ihop med fingrarna och uppåt mot dej du vet? :)
Jag var sämst, eller nej det var Anna! Men min spelstil var sämst. Orkade inte ens lyfta klothelvetet!
Sen åkte alla hem till sej. Och jag väntade på Tobbe, men han kom inte. Så jag somnade och vaknade igen när han kom hem vid 4, efter några öl på krogen!
Hm, brötande snarkande Tobbe :)

Upp halv 6 imorse och jobbade! Diskmaskinen och vattnet var cp idag efter en vattenläcka någonstans men det ordnade sej mot slutet av dagen. Jag och Frida var lite oroliga för vi trodde att vi var tvugna att diska alla kantiner, allt porslin och glas och stimmrarna FÖR HAND .. :O
Men den funkade sen och vi kom hem vid 3. Fastnade dock på Tobbes jobb till typ kl 5. Då hittade jag Anton i Joels bil på torget, och ja - här sitter vi nu!

TOPROCKERS!

RSS 2.0