FETMA

Tittar just nu på ett nytt program på 3an, som är om fetma!
Herregud,en människa som vägen 230 kg!! :O Blir alldeless förundrad, hur orkar han små ben bära honom varje gång han måste upp och gå? Visserligen går  han med kryckor hela tiden, men ändå..
Har lovat mej själv att aldrig gå så långt! En tjej som det handlar om heter Tessan och en annan heter Therese, känns som en pik - rakt mot mej!
Jag måste verkligen gå ner i vikt, snabbt. Fixar inte att leva som jag gör nu, storlek 40! Jag vet att jag inte borde klaga, men jag mådde SÅ BRA när jag var nere på en storlek 36! Fattar inte hur jag bar mej åt för att gå ner, eller för att gå upp kilona igen heller för den delen. Får ryck i hjärnan om jag ger det en extra tanke, men ändå så kan jag inte med att typ gå och gymma. Känns hemskt! Alla bara tittar, får för mej att alla tänker: "Herregud, va tjock hon är! Hur vågar hon visa sej?" ...


Åh, sen blir det väl inte bättre av att jag är hungrig hela tiden heller. Har provat bantningsgrejsimojser som ska göra att man blir mätt längre och sånt, men det är bara skit! Funkar inte på mej iaf, sen om det funkar på andra, så är det väl roligt för dom!
Simning funkar bra, promenader med, lite lätt jogging och att ställa om sina matvanor. Låter lätt, eller hur?
Som en början iaf, men vafan.. Man ska ju ha lite motivation, lite jävlaranamma!!! Vart finns det då? Doldt under en massa fett!

Nej, nu ska det bli ändring!
Inge mer småätande, mer motion och så kan vi skippa dom där extra portionerna. En räcker! Fan va bra, imorgon då jävlar!


Kanske ska börja med att föra en slags dagbok? Typ över hur mkt man går ner i veckan, eller väga sej varje dag eller ngt sånt. Hm.. Så får det bli.

Punk slut


.

                                            
                      P & P

26/2

Lyssnar på; Basshunter - Boten Anna (för Julias skull, INTE för min egen)

Ja, idag är en ny vecka!
Ska snart åka till skolan, tänkte ta kvart i 11bussen idag. Börjar kl 12, för restaurangen är stängd idag. Vi har isället 3 tråkiga timmars genomgång av veckans meny. Lärarnan drar alltid ut på tiden också, så vi måste sitta alla 3 timmarna i streck! Typiskt dom på ngt sätt.. :)

Tobias ligger kvar och sover, det skulle jag också vilja göra, fick inte mycket sömn inatt! Typ 3 timmar eller ngt, kanske högst 4 timmar. Kunde helt enkelt inte bara få ögonen att stänga sej, så jag kunde sussa. Låg istället och kollade på TV, dom visar ju alla möjliga konstiga program under natten.
:D Jo, men idag känns ändå som en bra dag.
Och en sån hoppas jag också att alla som läser detta har!
Är den någon som läser? :S

25/2

Lyssnar på; Fall Out Boy - Dance dance!
 

Ja, snön ligger kvar iaf! Usch, varför kan den inte bara försvinna?
Orkar inte springa runt och halka med mina skor, och hålla på att bryta benen av mej så fort jag ska ut! Sen finns det ju människor som drar fördel av att det är snö, typ som Tobias - han är jätteduktig på att puttas så man sitter fast med benen, minst upp till knäna, i en stor snödriva!

Har klippt tillsammans med Julia idag med, målat fina "välkommen-hem-carina" kort som sitter upp på väggarna överallt!
Hon kommer hem idag nämligen, efter sin vistelse i Norge.
Jag och Tobias har därför städat hela dagen! :D

Anton kom förbi och kollade på fotboll, och efter igår så var vi allt lite bakis!
Skola imorgon, börjar kl 12, härligt.

Nu ska det sovas, good night

Det finns nog en dold anledning till att snö rimmar på dö

Lyssnar på; Bow Wow feat, Chris Brown - Shorty like mine

SNÖ! fuck, varför nu?
Det är ju snart mars, det ska väl vara vår då? Åh, blir så arg. SNÖN ska komma typ runt jul, nyår och kanske litegranna in på januari.
Orkar inte med slask och så blåser nordanvinden här omkring också, susar nere i öppna spisen som om det satt någon där inne som visslade för glatta livet :)

Skolan var ju rolig idag iaf, jag och Christian kom på tanken att vi skulle prata tvärtomspråket hela dagen  - underhållande! Vi stack ut med sopsäckarna i snön, åt EN vindruva, bakade massa bröd och kastade mjöl på varandra. Alla i min grupp var så trötta att ingen orkade vara det minsta seriös! Åh, gräddsprut hade vi idag med, det var längessen. En person lägger sej på en bänk, på rygg, och gapar. Så kommer en annan människa (oftast jag) som sprutar så mycket grädde jag bara hinner i dens mun innan den kvävs av grädde och måste spotta ut den i handfatet! :D SÅNT är roligt, enligt min mening.

Försov mej imorse också, vad hände?
Klockan glömde ställa sej innan jag somnade, så jag vaknade helt enkelt inte. Fick se att det typ var två meter snö utanför fönstret, så jag ville bara somna om, men det fick jag straff för när jag väl kom till skolan - fick ställa mej och baka bröd, kakor och allt annat skumt - SJÄLV :D haha, Kerstin ska få igen någon dag..


Hatar snö, gå och dö!

19/2

Lyssnar på; This ain't a scene, it's an arms race

Räknade ut imorse att det är 35 dagar kvar tills min och Denise's födelsedag! Fast Diana fyller år 11 dagar innan oss :) Det har hon så fint påpekat hela dagen!

Vi hade specialgympa imorse, Diana, Louise och jag. Med ettorna. Vi gjorde kullerbyttor och alla möjliga saker i ringarna - det kallas tydligen redskap.
Sen skulle man fylla i om man hade gjort det eller inte. Vi fyllde i alla :D

Sitter hemma nu, med ett hyffsat försenat energibehovet-arbete och kollar på Bandcamp samtidigt :) Det är en väldigt bra film för den innehåller allt! Svordomar, sex  och totalt rubbade människor! :D haha!

Ska inte alls vara i serveringen i skolan längre, bestämde dom mongolida lärarna IDAG! Fan, veckan innan lovet så sa dom att jag fick vara i serveringen, men nu ska jag tydligen vara i kallkök. Fuck! Men det är en bra sak med det iaf, att jag får vara med Emelie, för vi är i samma grupp! Kakan får nog hopp in där också eftersom klantarslet har brytit sin arm när hon åkte snowboard :D haha, jag skrattade bara - men sånna saker kan vara allvarliga!



Naglarna på pekisfingrarna har ramlat av så nu får vi åka tillbaka på fredag! :D Sofie ska nog köra då igen, om hon ska jobba. Hon är så snäll :)


Peace out, beatch!

Klipp & klistra

Lyssnar på; Fronda - Whop Whop

Ja, vi satt faktiskt där på en matta - klippte & klistrade! Jag och Julia är nog fanimej bäst på att klippa ut saker som inte ser ut som någonting alls och sen färgägga dom! Vi kallade dom för krumelutter och dom blev faktiskt väldigt konstnärliga..
Undra om man kanske ska hänga upp dom på väggen?  Som ett minne, på den kreativitet som faktiskt gömmer sej inom mej fortfarande. haha, barnsligt roligt var det iaf..

Igår var vi hos Olle. Fotboll, film och kakor. Ännu mer kakor, för tidigare på dagen hade Tobias mamma kalas. Massor med kakor och tårta. Tårtan var enligt mej ett litet mästerverk, den hade typ 15 lager med olika saker i! Om ni skulle ha sett den hade ni tappat hakan. Typ.
Ja, tillbaka till Olle-storyn då! Vi kollade på en film, 16 Blocks, den var ganska bra. Ingen ville nämligen titta på "den jävla" Melodifestivalen. Jag och Patrik spelade Turtles också, jag var Donatello och jag kommer inte ihåg vem han var. Jag vann iaf! Nästan. haha!

Sen kom Anna och Martin, sent men det struntade vi i. Vi åt kakor sen åktevi hem. 3 på en moppis (!) som Patrik fortfarnde kör fram och tillbaka på genom Åsa! Värt en applåd eller liknande.
Min moped, som kanske inte ens kan klassas som moped, fungerar inte. Det är synd för den var väldigt vacker innan Denise lackade om den. Grön var den innan, toppfarten låg runt 43.
Min stolthet!

Det var härligt att prata med Emelie en stund idag också.
Är dagen redan slut, är vi redan inne på eftermiddag?
Soppa till middag, bra. Minestrone tror jag, mamma får göra den. Ska ta promenix med Anton senare, just hemkommen från Italien! Jag har saknat honom.
Aaa, det var nog allt.

Tack och Adjö..
My love for you Tobias! <3


of to Willy's..

Jaha, här tvingas man upp tidigare än vad tuppen är uppe (kl 9) & ska åka till Willy's, men ack nej! Då måste man vänta på massa saker först, kunde ju fått sova en timma till, minst!

Jag ska iaf leta efter sånna där hjärtan-flingor som Emelie hade hemma. Jennie sa att hon faktiskt hade köpt dom på Hemköp, men på Willy's har dom ALLT :)




So, of to Willy's I go..

Alla Hjärtansdag / Dagen efter.. :)

Herregud Emelie, du har smittat mej med Byz-sjukan! :) Lyssnar på "jag smyger ut" & jag diggar den!
Haha, tack för den braiga dagen igår - alla som spenderade den med mej (kort stund eller lång)
Naglarna blev förövrigt vackra, tack Emelie för din tid & tack Sofie för taxi! ;D

Fick underbart fna rosor av Tobias, tack älskling!
Festade till det med tacos på kvällen, med mamma & Sophie. Denise hade sin Robert hemma, som jag hade sällis med ner till Åsa senare på kvällen. Denise tyckte det var as-pinsamt men det tyckte nog inte Robert, hoppas jag inte iaf :) Vi hade en trevlig liten cykeltur..

Idag blev det kungsbackabesök för att lämna tillbaka min lånemobil till 3butiken, men den glömde jag självklart hemma. Det är Therese i ett nötskal. Blir så trött på mig själv ibland..


Äntligen hemma igen, & det är torsdag! Sexinspektörerna kl 23,10. Ska kolla på människor som inte har sex, som efter programmet & total utvikelse i TV, så har dom sex igen! Finally,  jag som varit så orolig! HAHA, patrtiskt att tala om för hela svenska folket att sexlivet inte fungerar, men efter att en "expert" har lärt ut hemliga trix så kan man plötsligt njuta igen! Wiiie :D


Nu måste jag ta reda på mer om det här med bloggning.
Kan inte sidan så jag virrar bort mej totalt.


Bye for now

At the Monié family..

Back home again - känns nästan så! Åh, som jag har längtat efter att komma tillbaka hit..
Ni är bara så bra, vilket jag snällt berättade för Jennie förrut, när vi slog in presenter till Jontes pappa :)
Vid det tillfället så tränade Emelie, & tydligen så tränade hon (citat) "Aset av sej!" :D

Är en total bloggvirgin & har egentligen ingen koll alls på hur man gör, & vid sånna tillfällen är det bra att ha en Jennie. Så hjälpsam så :) Färgade nyss hennes hår också, svart. Fruktansvär vackert, med tanke på att jag är ap-dålig på att färga hår, & att hon blev alldelss svart på både panna & kinder! För att inte glömma nacken..

Imorgon blir det nagel-påsättning tillsammans med Emelie.
Det lär ta lång tid, men det är ett perfekt sätt att spendera en halv Alla Hjärtansdag! Senare på kvällen så ska man få en överraskning också - I'm so excited! Älskar dej Tobias!

Over and Out..


katterna!


jag


emelie


RSS 2.0