Jag ska bara berätta..

.. att jag har en bra kompis! Hon heter Isabella Wahlström och jag jobbar tillsammans med henne. Hon gör mina jobbdagar lite roligare, även när hon inte är där. Hon skriver små lappar och gör bra saker som att förbereda sånna fina grejer åt mej. Och jag blandar juice åt henne så hon slipper det på morgonen.
Hon är den enda på jobbet som har samma humor som mej och som fattar när jag är sur. Hon är bra på SIMS-språket och så kan hon härma Krister så himla bra. Bottomline: Hon är en toppenkömpaz!


och väldigt snygg när hon äter glass!

The countdown has begun

4 jävla små skitdagar kvar tills en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!
Kom igen tid, gåååååååååå....

Lyckliga stunder

Solen skiner
, jag har gått en stund i mina nya helvita Converse, jag har kollat på Tobbes innebandymatch där han gjorde ett straffmål, jag kollar lite på grannen mittemot som städar i bara mässingen (nu ligger han på alla 4 och damsuger i köket!) och jag är hungrig. Vad ska vi äta?
Det är så lätt att tappa fantasin för hemmamat. Visst att jag lagar mat på jobbet och så, men man vill ju inte göra samma grej hemma som på jobbet. Väldigt tråkigt.
Behöver bra vardags-mat-tips! Har någon en bra hemsida eller ett bra recept?

Åh va man känner i luften att det är vår! Har balkongdörren öppen och har haft det ett tag, utan att det ens blir kallt. Och imorse när jag vaknade så hörde jag fågelkvitter och måsskri, nästan som om jag var vid havet.. Dom seglar ju över ån här, så nästan. Men när fiskmåsar skriar så betyder det frihet för mej. Som att sitta på stranden och sola lite, fåglarna skriar och man blir lycklig. Känner ni inte igen er?
Alla har något frihetsställe och ett speciellt läte eller en speciell lukt som gör en lyklig.

Snart kommer pojkarna hem. Mindre än 1 vecka kvar nu! Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mej, känner mej som en hund som blir glad och viftar på svansen så mycket så att hela hunden viftar fram och tillbaka. Ungefär så.
När dom kommer hem ska vi bada i havet.
På min födelsedag förra veckan fick jag ett blombud från killarna. Åh jag grät! Jag blev så glad. Tack vänner, det betydde mycket.
Fick mycket annat fint med. 2 nya orkideer, pengar till utemöbler, ett nytt cykellås, pengar att handla vad jag vill på kungsmässan med, påskliljor, en blombukett av Lillebror & Johanna, en smyckeshållare och trosor.
Denise skulle ge mej en present också men när hon skulle köpa den så var den tydligen slut. Haha, får väl vänta in den!

Imorgon är det ny vecka. Ni glömde väl inte att ställa om klockan till sommartid förresten? Härligt. Nu kommer sommaren!

Tänkte visa er mitt veckoschema
Måndag - ledig, träna
Tisdag  - jobba 8 -15, tv4kombo på kvällen med House & LOST
Onsdag - ledig, träna. afrodans blandannat
Torsdag - ledig, träna
Fredag - jobba 8 - 15, träna fredagsspecial
Lördag - jobba 7.30 - 15,30   KILLARNA KOMMER HEM!!
Söndag - tagit semester för att umgås med killarna

Låter väl bra?

Nu ska vi åka bort till Willy's för att handla proviant. Vi ska ha tacoskväll med Emil & Robert. Och ikväll kommer Wipeout. höhö.
Ha en bra dag i solen mina vänner! 

 
   
Romeo kom till kalaset och var stencool i bandana och Mora Träsk-tshirt
Orkdeen fick jag av Julia
Julia var sockersöt och nöjd efter att vi matat fåglarna i ån


Oj oj oj..

Ledsen för en veckas utebliven uppdatering! Har haft fullt upp med massa viktiga saker.
Har fyllt 21 år och är officiellt vuxen nu enligt pensionärerna på jobbet! Tack till alla er som grattade mej på min födelsedag i torsdags. Grattis till min lillayster Denise också, nu är hon 19.
Yej!

Har jobbat som en tok, tränat, räknat ner dagarna tills det är lördag, haft 2 kalas, sovit för lite och sett på film.
Har liksom inte hunnit skriva något egentligen!

Tobbe är på jobbet, jag ska duscha och slappna av och sen kanske jag ska träffa Anna & Hanna ikväll.
Kommer nog bli bra :)



Såja!

Nu är veckan över och det är helg. YEEEEES!  Älskar denna dagen, slutar klockan 2 istället för klockan 3. En halvtimma tidigare är jag hemma än vanligt, men den halvtimmen spelar väldigt stor roll. Och idag när jag åkte hem med bussen så såg jag massa fina vårtecken och det gör mej så glad! Tex hade dom på vattenspridarna på en golfbana jag åker förbi på vägen hem, krokusar och påskliljor i backen utanför Tingberget.. Som jag har skrivit innan, och jag kan aldrig säga det tillräckligt många gånger, leendet liksom bara finns där helt plötsligt. Så fort solen visar sej och när man ser våriga saker så blir man lycklig, åtminstone jag!
Jag ska snart bort och träna litegranna, ska bli skönt. Satte mej i soffan nu och det var nog ett misstag. All trötthet kom över mej som en våg. Jag gäspade så fort jag satte ner rumpan! haha.

Idag har jag jobbat,tillsammans med Bella. Jag gillar att jobba med henne, hon och jag funkar bra ihop. Vi har samma humor och samma inställning till massa saker. Hon är en bra kompis! :)

Tobbe har jobbat, och jobbar fortfarande, på Åsidan idag! Ni vet, gamla El Patio? Han provjobbar där hela dagen idag, nyfiken på att höra resultatet när han kommer hem!

Det är final i Guitar Hero på PeterNicklas ikväll och vi kanske ska gå och kolla.
Jag ska dock åka till Ullared imorgon med Tobbes systrar, så det blir upp tidigt imorgon med. Inte lika tidigt som under veckan, men nästan. haha, ska försöka få sova åtminstone 8 timmar inatt. Jag behöver verkligen 7-8 timmar varje natt, annars krashar hela mitt system! Ibland får jag bara 5-6 timmar och jag vaknar knappt förens klockan 11 när vi har lunchpaus på jobbet.  Hade egentligen velat sova nu, men nej..
Ska plocka ur diskmaskinen!
Uppdaterar kanske senare...


feeli'n good

Vill bara skrika rakt ut: "GÖÖÖÖÖÖTT!!". Jag mår skitbra! Jag har varit och tränat, slängt i mej lite mat och njuter av tystnad.
Lite för tyst dock, var är Tobbe?
När jag kom hem var han inte här, tydligen skulle han och Emil bort och gyma en stund. Men jag hade ju planerat jättemysigt mys i huvudet när jag cyklade hem. Men så är inte människan hemma. Han får skylla sej själv!

Imorgon blir det jobb och jag slutar halv 3 istället för 3 som alla andra dagar. Knappt någon skillnad, men ibland är det skönt att ta bussen hem en halvtimma tidigare. Och på fredag slutar jag klockan 2.  Skönt avslut på veckan.
Kanske blir Ullaredresa med Tobbes storasystrar på lördag, får se. Måste köpa sånna där viktiga tråkiga grejer, typ som trosor och linnen, kalsonger till Tobbe. T-shirtar och kanske en skjorta åt honom också. Och sängkläder.
Får nog skriva en lista ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en fortsatt bra kväll mina vänner.


Changed plans

Blev ingen promenad i skogen, men dock runt ån och till Kungsmässan! haha, Tobbe köpte 2 nya tröjor och ett par nya solglasögon eftersom han gjorde sönder sina andra häromdagen.
Sen kom vi hem, städade lite och jag gick och handlade blommor.
Köpte påskliljor, en rosplanta och massa nya tulpaner! Det blev jättefint.

Nu bakar jag drömtårta, Emil är här, Scrubs är på och jag ska snart iväg till träningen!
Afrikansk dans som sagt, MageRumpaLår och cirkel. Kan bli bra!

Nu är det inte långt kvar tills alla mina pojkar kommer hem!


GOD morgon!

Härligt att vakna till en blå himmel och fågelkvitter! Mungiporna dras liksom upp automatiskt och stannar där resten av dagen. Hoppas det håller i sej resten av veckan, helst helgen också.
Nu ska jag äta frukost och se på TV en stund, sen ska jag ut på promenad. And trust me - kameran ska med.




Bästa sättet att bli extra glad är att se på lite Scrubs-klipp! Detta är ett av dom bästa!

Grumpy

Idag är jag lite sur och på väldigt dåligt humör!
Har ju förberett och ställt in mej på att få ytterligare 20% på jobbet. Har just nu 70, men hade kunnat komma upp i 90. Hade varit toppenbra, flera tusen kronor i skillnad. En av tjejerna vill gå ner lite i tid så att hon kan hjälpa sina barn mer med läxorna. Och om man nu får det erbjudandet, så tar man ju givetvis det, eller hur? Vi har gjort schemaförslag, ändrat och pratat igenom och fixat och donat. Men nu säger min chef att det inte duger och hon kanske ska ta in en annan tjej. Grejen är att jag och F ska byta tider i stort sett, hon går hem halv 3 och jag tar hennes 1½ timma som hon går ifrån. Enkelt, det blir inte svårare än så. Men icke. Ingenting går som jag vill numera.
Tydligen vill hon ta in en tjej som har en kombitjänst på ett av våra dagis vi skickar maten till. Men min spontana tanke är ju att jag kan eftermiddagsrutinerna, inte hon. Grötkantiner tills nästa dag, vem som ska ha packad gröt till utskicket, vem som är allergisk och vem som inte äter gröt. Ta fram tallrickar som mackorna ska ligga på, dom vi gör åt en pensionär som han ska morgon och kväll.. Ni fattar va? Men om nu denna människa ska komma in och jobba frånochmed halv 3 till halv 5, så måste hon först läras upp. Hon måste lära sej rutinerna, och det har tagit ungefär ett halvår/år för mej att lära mej ordentligt, för det är så mycket olika. Hur ska hon lära sej det snabbt och lätt?
Jag blir bara så frustrerad. Om man är inställd på någonting, och är nästan säker på att det ska bli så, ja då blir man väldigt besviken och ledsen när det inte blir som man tänkt. Fick som svar att jag kan fylla på mina timmar med att hoppa in om någon är sjuk, just det, om någon är sjuk. Vilket inte händer varje dag, tyvärr.
Jag får väl helt enkelt leta mer extrajobb, kan inte gå runt och hoppas på ett "kanske". Lillamandas ger mej inga tider längre och nattjobbet har varit tyst ett tag. Jag vet inte vad jag ska söka, någon som har förslag? Vill inte hålla på med mat, då blir det ingen spänning...

Nog med avreagering.

House var idag klockan 9 och nu är det säsongsstart för LOST igen. Innan har dom sagt att det var nästa tisdag, men tydligen var det idag, läste det i Metro imorse. Positiv överraskning i en tråkig vardag. Fick sålt sofforna idag också, snubben hämtade dom för några timmar sen. Känns skönt att bli av med dom, äntligen. Förrådet är nu förvånandsvärt tomt. Vad ska jag fylla det med?
Imorgon är jag ledig, vad ska man hitta på?
Om solen bestämmer sej för att skina så ska jag nog ta en promenad i Kungsbackaskogen. Och träna. Afrodans, MRL och cirkel. Härligt.


Anna, krya på dej!


Where did you go?

Hepp, ingen sol idag. När jag vaknade imorse hoppades jag verkligen på att solen skkulle skina lika klart som igår, men icke. Idag småregnar det sådär så att det ser ut som dimma! Inte kul.
Ville gått långpromenad i skogen idag, eller åka ner mot Åsa och gå längs stranden och klipporna! Hade varit jättemysigt. Men jag är ledig på onsdag också, det kanske blir fint då? Har inte kollat någon vädeprognos heller, inte min grej. Men hålla tummarna kan man ju göra!

Hm, om en stund kommer mamma och hämtar mej. Ska åka med ner och hälsa på katterna, huset, havet och familjen. En stund iaf, för klockan 6 ska jag till tandläkaren och röntga tänderna. Inte kul, men tydligen måste man göra som tandläkaren säger. Jag har tur, för min tandläkare är snäll. Hon drar inte i min mun så att det gör ont, och hon är försiktig. Det är bra. Den jag hade innan, en man, drog i min mun så att det blev små sår i mungiporna! :( Aldrig roligt att veta att man skulle till honom!

Det ringde en kille om sofforna idag också förresten! Han var här och kollade på dom snabbt. Jag blev glad, för jag var tvungen att sänka priset på dom. Ingen nappade på 3000 så jag satte ner dom till 1500 och nu har jag helt plötsligt 3 intresserade. Good! Han ska höra av sej snart igen, han skulle kolla på en annan soffa också! Vill verkligen ha bort dom nu, dom står ju bara där nere och samlar damm.
Jag har iaf käkat korv på stroganoff (haha) och nu är jag nöjd. Får packa ner min tandborste, byta om och möta mamma där nere. Bjuder också på dess 2 kort från igårkväll när Emil var här och kollade på Wipeout med mej & Tobbe.
You gotta love it.

  

vår vår vår vår vår vår


TACK TACK TACK AMANDA MARS

Jag har länge letat efter denna låten, har inte hittat den på internet eller på nerladdningsprogram! Men så dykter den upp bara sådär, på min kära vän Amanda's blogg!
Erik Hassle - Hurtful. Tusen tack min vän, you totally saved my day!

superduperdundersjukt bra!

Om man skulle poängsätta mitt humör just nu, på en skala mellan 1 och 100, så skulle det definitivt bli 99! (den sista poängen läggs på sen när Tobbe kommer innanför dörren!)
Jag är så glad!
Tog en extra promenix från bussen förrut och tog kort på lite vårtecken! Krokusarna har börjat slå ut här och var, påskliljornas knoppar är påväg att spricka och jag hittade tillochmed tussilagoblad! Återigen, lycka.
Men. Jag saknar vitsipporna! Jag älskar dom vita små rackarna!
Det växer miljontals på grannens tomt vid mamma, precis som i Ronja Rövardotterfilmen, när hon är ute och skriker sitt vårskri. Jag behöver verkligen åka ner mot havet och skrika av mej lite. Det funkar, massa stress bara flyger ut tillsammans med vrålandet.

- här ska finnas en bild på en jättefin vitsippa, men min dator bråkar med mej -

Aaaaaaaaaaaaaaaaand...

.. I'm off! Into the sun.. Moahahaha!

Sunshine, you are my sunshine!

" You make me happy, when I skyes are gray
You'll never know dear, how much I love you
So please don't take my sunshine away..."

Tralla lalla laaa.. :) Jag blir så glad av att solen skiner idag så att jag trallar för mej själv och skuttar runt som en 5-åring.
Happy happy happy




P.S Jag kom på en bra sak med Melodifestivalen igår! Charlotte Perelli's nya frilla. Bra Lottis ;)  D.S

Pinsamt Sverige!

Jag har en del av skriva av mej.
Jag, Emil och 2 hundkräk bestämde oss denna afton för att se finalen av Melodifestivalen. Skulle inte ha gjort det.
Visst, det fanns lite svängit och så. MEN VAFA-AN SVERIGE!? Ska vi skicka opera bort till Moskva?
För det första, vem lyssnar på opera? Vem kommer rösta på oss? Hej Sverige, v i kommer aldrig ha Eurovision-song-contest i Stockholm. Grattis!
För det andra, jag kan inte fatta varför jag år efter år,efter jag lovat mej själv att bojkotta för alltid, sitter här och gnäller efter varje final.
För det tredje, är det Sverige vi bor i? Och det är en svensk sångtävling där vi ska representera Sverige i ett annat land? Varför sjunger inte människor på svenska? Ok, Engelska kan jag förstå för det är ett sånt internationellt språk och de flesta länderna så lär man sej Engelska i skolan. Någon måtta får det vara på galenskaperna!


Detta inlägg är inget personligt påhopp! Det är bara en förbannad och irriterad Therese som inte riktigt kan få ur sej sina ypperligt bra åsikter på rätt sätt, såhär i stundens hetta. Ursäktar mej till er som tog åt er.

T

Brukar inte tycka om sånt här, men denna fastnade jag för. Svara på alla rader med eran första bokstav i erat förnamn! Kan bli bra om man har ett namn med ovanlig bokstav i början!

1. Vad heter du? Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tand
3. Flicknamn: Tess
4. Pojknamn: Tobias
5. Yrke: Tandläkare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: T-shirt
8. Mat: Tortellini
9. Sak i badrummet: Toalettborste
10. Plats/stad: Total blackout
11. En orsak att vara sen: Tidsbrist
12. Något man skriker: Ta bort den!
13. Film: Titanic
14. Något man dricker: Tequila
15. Artist/Band: The all american rejects
16. Djur: Tiger
17. Gatunamn: Total blackout igen
18. Bil: Thunderbird
19. Sång: Time of your life (good riddence)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tennis


Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite

Fredag den trettonde. Igen?

Vad är oddsen? Fredagen den trettonde inträffar 2 månader efter varandra. Lite fräckt, och lite läskigt med. Vad säger ni, är ni skrockfulla?
Man vet inte om man ska skratta åt dagen eller ta den på allvar. Det kan ju faktiskt hända något. Änsålänge har det inte hänt något knasigt i mitt liv iaf.
Bara bra saker om jag tänker efter. Flamsade runt med Bella på jobbet, fick sålt Tobbes stereo (det var ingen farlig kille, det var en liten 16åring typ som kom med sin pappa!) gått en långpromenad med hundarna och nu myser jag i soffan i väntan på my man.
Men imorgon är det jobb. På fredagar tycker jag att jobbhelg är det värsta som finns, men när lördagens pass är över så är det ganska skönt ändå. Så idag är precis som en onsdag för vanliga veckojobbare. Och på söndag kan jag fira min fredag! Eller något.
Tobbe jobbar hela helgen, så honom lär man inte se röken av särskilt mycket. Men det är ok, känner att jag kanske har drabbats av lite PMS. Och så känner jag mej så äcklig för tillfället. Det gör jag alltid runt den där speciella veckan i månaden. Man känner mej uppblåst, klumpig, äcklig och trött. Fy för mens! Ska vi rösta mot?

Imorgon ska jag sola efter jobbet, träffa Anna och förhoppningsvis komma i säng i tid. Har det som mål varenda jobbhelg, men det fungerar aldrig så bra. Någon gång ska väl bli den första?

Sommar? Nja, vår! Det får duga!

Vaknade tidigt imorse, klockan ringde 07.30 (på en ledig dag!) för att Anna skulle upp och gå till jobbet.
När jag tittade ut genom fönstret (där det fortfarande inte finns någon rullgardin) var himlen helt klarblå och några få små vita molntussar gled sakta fram! Jag var tvungen att tänka efter vilken måndag det var! Kändes som om sommaren bara hade hoppat fram med sitt "tittut!" under natten. Men icke sa Nicke, för när jag tittade ner mot marken såg det väldigt kallt ut. Och mycket riktigt, kallt, ingen sol än sålänge, har ingen aning om det blåser. Men det är iaf, vår. Om man lever på hoppet så kommer man lite längre. Sommaren är snart här. Och idag är det bara 22 dagar kvar tills mina pojkvaskar (?) kommer hem till Sverige igen. Happy happy happy.

Nu åker jag till mormor. Rapporterar mer ikväll, det ska ju komma en kille och hämta stereon också. Lite pittigt i magen. Ska nog ha hit Emil samtidigt, så att han kan skydda mej om killen försöker något. haha!

Afrodans och MRL ikväll med. Mucho nice.
Over and out

SPYFLUGA!

Ja, idag skulle jag ju ha jobbat.
Men det har varit början till och fullmåne nu ett tag, så sömnen har varit kass! Men inatt hade jag ont i mitt ben också, och imorse när klockan ringde 06.30, så hade jag redan varit vaken sen klockan 4 i stort sett.
Jag var alltså grymt trött, ganska hungrig eftersom jag varit vaken länge redan och så hade jag en halvtimma tills jag skulle gå till bussen! Så jag beslöt mej för att ta en Citodon (värktablett) och eftersom man inte ska knapra dom på tom mage så tryckte jag i mej en banan samtidigt. Tobbe skulle ta sin buss samma tid så vi hade följe till stationen, och när vi var nämnde jag för honom att jag hade ovanligt ont i magen!
Jag struntade i det, sa hejdå, hoppade på min buss och började min vanliga resa mot jobbet.  När jag kom till Särö kyrka så kunde jag inte tänka bort mitt illamående som hade vuxit under bussresan, jag beodrade chaffisen att stanna och jag sprang av och satte mej i ett dike.. Och ni fattar slutet på denna historia? (Kunde ha skrivit "Jag spydde som en gris!" men det gjorde jag inte. HÖHÖ!)
Jag åkte hem från jobbet igen. Och sen dess har jag vankat av och an här hemma i lägenheten, för när jag satt still så tänkte jag mer på att jag faktiskt mådde illa. Så jag har hängt ut täckena på balkongen i vårsolen, tvättat lite och damsugit. I riktig Skalman-takt :)
Nu känns magen ok igen, men jag ska inte ta Citodon mera. Verkar som om min mage inte tål dom längre, har ju inte ätit dom på flera månader. Nu vet jag det, dumma Therese!

Anna ska iaf sova över här inatt. Orkar inte träna idag, så jag avbokade mina pass. Anna, som skulle träna med mej, är där själv nu :) Det är ju afrikansk dans idag, plus MRL. Men jag kör på samma imorgon istället, så det är ok.
När hon kommer tillbaka ska vi kolla på Leila och mysa!
Jag är ledig av schemat imorgon och då ska jag ta en sväng ner till mormor.
Plus att killen som vann auktionen på tradera om Tobbes Boomblaster, ska komma och hämta den. Han åker från Uddevalla, och vi har lyckats bestämma en tid. Hoppas bara att inget blir fel, för jag orkar inte sitta och vänta eller missa pass imorgon!

Unga mödrar är för övrigt mitt favoritprogram för tillfället.  Jag ser bara bebisar överallt, och så går jag och nojar mej över småsaker. Så Amanda, att skriva en sån kommentar underlättar ej ;)


Tänk hur lycklig man kan bli av lite sol. Idag har jag nästan fått träningsverk i ansiktet av att le hela tiden!
Hej sålänge kompisar!


Det snurrar i min skalle!

ÅH JAG BLIR KNÄPP!
Flera dagar i rad nu har jag blivit alldeless snurrig innan jag ska gå och lägga mej. Är det något fel då?
Känner mej helt ur form, men bara en liten stund på kvällen!
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Mamma sa alltid att om man kelade för mycket så kunde
ögonen fastna så. Är det verkligen riktigt sant?

Bra dag!

Ja, denna dagen har varit bra. Kort, men bra!
Fick ju sova ganska länge idag, värt en hel del kan jag bara tala om! Inte ofta man kan sova till 10.00 utan att få dåligt samvete. Myste framför TV:n en stund, cyklade som sagt bort till mamma, handlade lite blommor och lite strunt på ÖB. Mötte sen Amanda, Madde och Saga. Första Madde sa när vi träffades var: Kolla på min bebis! Hur klockrent är inte det då? Vi fikade lite här hemma och myste mest med Saga och pratade gamla minnnen, om alla bebisens grejer hon har för sej, lite jobb och hade himla mysigt. Det måste göras om! Mest för att jag har så kul med Madde och Amanda, saknar dom och deras sällskap! Plus att Saga måste vara den sötaste ungen i hela världen ;) Hon är min kompis!

Nu sitter jag och funderar på vad fan det ska göras till middag, inväntar min syster som kanske skulle komma och lyssnar på Eric Hutchinson - Rock & Roll. Grymt bra låt!
Feel-good-toner, for sure!

Hm, snart kommer House! Om typ 3 timmar, men ändå! Ska ta hand om tvätten som är klar i maskinen och sen har jag ingen aning!


Vad fasiken ska man käka till middag?

För övrigt..

.. glömde jag skriva vad jag ska hitta på idag. Skulle egentligen jobbat, men jag och Bella bytte dagar för hon ska iväg imorgon. Hon slipper ta ut semester och jag är en jättebra kompis! haha.
Jag ska cykla bort till min mammas nya jobb där jag inte varit och hälsat på ännu.
Ska lämna min orkide till henne också, den kanske trivs bättre där. Jag köpte en ny!  :)
Ska iaf cykla bort till Plantagen och kolla på snittblommor litegranna!
Sen sa Amanda just att hon, Madde och lillepluttSaga kanske ska komma förbi. Oh, måste handla något gott att fika på kanske! :)

Nu måst ejag skynda mej litegranna. Ska ner i förrådet och rota fram en vit kruka som jag har där nere, kommer bli ett äventyr i sej.
Over and out for now. Kommer uppdateringar senare, HOUSE IKVÄLL OCKSÅ :D



Killarna har meddelat att dom kommer hem 3:e aprl istället för 6:e. GOOD! Måste gå och räkna ut hur många dagar det är kvar..


Queen of queens

Jag bara avgudar fröken Beyonce Knwoles! Sitter här, halvvaken, slog på 3an och där var hon: Beyonceeee...
Oprah intervjuvar henne och man inser hur vanlig hon är, konstigt nog. Nu ska hon sjunga " If I were a boy" live med, rysningar!
Hon pratar om sina filmer, sin musik och hennes senaste platta. Hon är så sjukt stor, hon är så väldigt berömd, men ändå kan komma till Oprah och prata helt vanligt med henne,som vem som helst. I like.
Hatar artister/skådespelare som blir kaxiga och tror sej stå över alla andra i världen för att dom syns på TV och liknande.
Och om någon ska bli utsedd till drottning inom musikbranshen så är det hon! Go Beyonce, go!


Söndag = vilodag + Mia & Klara

Söndag är min vilodag. Det betyder alltså ingen träning, what so ever.
Denna dagen har gått åt till att städa i lägenheten, käkat lite fisk till middag och fått besök av båda systrarna. Vi spelade lite Nintendo 8bitars och hade roligt. Dessvärre kunde dom inte stanna på middag, för dom skulle äta lasagne hemma senare.

Nu har jag iaf avnjutit ännu ett avsnitt av Mia & Klara! Fattade det som om detta var det näst sista avsnittet av denna säsongen. Buhu.
Men imorgon blir det IKEA med Anna, så det drar ju upp mungiporna litegranna iaf!


Får väl kolla vad pojkarna håller på med, är hos Emil o Robert nämligen. Dom kollar på Wipeout på kanal 5, det nya! Dom skrattar jäääättehögt, så måste kolla om det verkligen är så roligt.


Over and out

Internationella kvinnodagen!

Yes, hade näsan glömt att det är Internationella Kvinnodagen idag!
Grattis på oss alla kvinnor! 



Jag orkar inte städa mera, det spelar ingen roll hur mycket jag plockar undan eller stoppar i tvättmaskinen så ligger det liksom lika mycket kvar överallt. På golvet, unden soffan och under sängen, bakom gardiner, uppepå hyllor, bakom skåp och dammråttorna har övertaget. Hjälp!




Tänker på en speciell liten kvinna ganska mycket. Läser hennes blogg och blir lite ledsen. Önskar jag kunde hjälpa mer.. Du vet vem du är, och hoppas att du vet att jag finns här!   ♥


VÅR!

Fredagkvällen spenderades här hemma tillsammans med Denise. Vi kollade på Let's Dance och käkade tacos. Emil och Robert joinade och sen somnade Emil i min fåtölj.
Efter Let's dance gick vi över till dom och spelade COD 4. Ett skjutarspel där man kan spela mot varandra och döda varandra. Denise blev riktigt bra på det efter en stund. Tiden gick skitfort och när klockan var halv 12 var hon tvungen att gå för att hinna med sin buss.
Jag däckade direkt i min säng och Tobbe, som kom hem typ vid halv 11, somnade innan mej med kläderna på!

På lördagen gick jag faktiskt upp förvånandsvärt tidigt för att gå och träna! Spinning och core, och gissa om jag blev pigg efter det. Anna också :) Sen efter det var det kalas i Åsa för morfar som fyllde 71! Efter kalas så åkte jag med hem till mamma, stranden och Sigge! Jag och Sophie gick ner till stranden och jag hade med mej kameran! Blev ganska många fina kort, plus att jag fick med några på lite vårtecken också! SNÖDROPPAR - I like.
Jag tiggde lite middag och åkte hem med bussen vid 7. Tobbe slutade jobba ganska tajmat, så vi kollade på Melodifestivalen tillsammans och somnade faktiskt halv 11. Helt slut.
Men himla skönt att få sova ut ordentligt. Vaknade riktigt pigg vid 9, då snöade det! Jag blev helt paff. Men efter en ordentligare titt så insåg jag att det regnade också, och det är geggigt ute överallt.
Typiskt. Jag tänkte ta en mysig söndagspromenad, men ingen har väl lust att gå ut i detta vädret?

Tobbe jobbar idag, och jag ska nog spela TV-spel med Emil sen. Efter städningen som verkligen behövs här hemma!
Over and out.



   

Egna åsikter, 11.27

Välkommen! Idag ska vi prata litegranna om viktiga nyheter och så tänkte jag sätta mina egna kommentarer efter. Får se hur många som uppskattar detta inlägg, men känner att detta är viktigt för att mänskligheten ska kunna överleva!
Punktlista följer.

1, Våran lilla snötteprinsessa Vickan ska ju gifta sej med sin gymägare/personligtränare/Ockelboson Daniel Westling.
Kommentar: OK! Vi fattar. Dom har varit tillsammans i vad är det? 7 år? Och nu, finally, får dom lov att visa sej öppet tillsammans för nu är dom förlovade. Åh hej va trevligt. Och vem ska stå för kalaset? Jo det ska vi stackars skattebetalare göra. Tack för den Kungen!

2, 51-åringen, Toni Alldén, som mördade Carolin väntar på sin dom som kommer att tillkännages den 19onde mars. Han håller sej till sin historia, men nu ber han om ursäkt till Carolins familj.
Kommentar: Människan har gått igenom flera tester som visar att han inte är psykiskt sjuk och alltså kan man fälla honom för mord. Enligt mej ska den som tagit ett liv ge tillbaka med sitt. Så enkelt är det. Advokater säger livstid, men 25 år i svenskt fängelse, är det straff? I fängelse i Sverige får man både mat, jobb, ett eget rum med nödvändigheter, tillgång till Tv och även internet, plus att dom jävlarna får betalt också. Är det straff? Sätt honom på en bananbåt och frakta honom över till USA där dom har riktig livstid, och tillochmed elektriska stolen.

3, En kvinnlig läkare på Astrid Lindgrens barnsjukhus har blivit åtalad för mord på en tremånaders flicka. Hon har tydligen fått en vuxendos av saltlösning när hon bara var ett dygn gammal, som upptäcktes 12 timmar senare och orsakade hjärnblödning. Sedan efter några månader fick hon andnöd och fick ligga i respirator. Då skulle dom göra någon slags kameraröntgen och för att flickan skulle ligga still gav dom henne lugnande. Sedan vaknade hon aldrig mer. (säger mamman till aftonbladet)
Kommentar: Det är helt förståeligt att barnet fick problem med det enda och det andra, eftersom hon föddes 4 månader för tidigt och vägde bara 850g. Men detta handlar ju om rent slarv! Hur kan man "råka" ge ett litet nyfött barn en vuxendos av någonting? Och man vet väl, om man nu är läkare och är specialiserad inom barnvård vad man får ge och inte. Jag vet inte själv om jag tycker att kvinnan borde dömas för någonting, men slarv får inte förekomma! Slarv kan ofta sluta med dödsfall, och då tycker jag att istället för att bara göra något och gå iväg, DUBBELKOLLA! Är detta verkligen rätt dos? Behöver vi göra denna undersökningen? Lite sunt förnuft kanske inte skulle skada?




Så. Avreagering klar. Tackar för mej sålänge!

Tjena alla monsterdiggare!

Jahopp. Ny jobbvecka ja. Kul.

Jag är trött och uttråkad! Skulle helst vilja göra om allting i lägenheten till ett galet färgkaos, men jag undrar om det bara är jag som tycker om sånt? Eller göra om hela köket till ett likadant som det Leila har, när hon bakar!  Försökte hitta en bild, men det verkar inte finnas. Hon har iaf massvis med vita "gamla" hyllor, stora rosor på en rosa tapet, fint turkost kylskåp och otroligt fina prydnadssaker och skålar i olika färger och former. Tänk om man kunde få ha det så? Bara stå i sitt kök och njuta samtidigt som man bakar eller lagar god mat.
Längtan kallas det va? När jag köpter eget hus eller egen lägenhet, då ska jag inreda det precis som jag vill! Det kan man ju inte riktigt nu, det är ju våran lägenhet så sett, men inte riktigt. Har ju inte köpt den, så vi äger ju inte den.

Tobbe kommer snart hem, jag ska till Willys med Emil och där tar dagen slut typ.
Imorgon är det äntligen onsdag igen, och afrikansk dans! :D Jey!
Hoppas innerligt att jag kommer få träningsverk igen, känns gött.

För övrigt tar jag tillbaka det jag skrev om att jag inte tänker gå ut om det snöar igen!
För i detta landet kan man nog aldrig riktigt veta, och jag tänker nog inte låta något väder hålla mej inne!!
(men jag tar inte tillbaka att jag hatar snöööö! så det så!)

1:a Mars!

Ja, idag är enligt mej officiellt vår. Och om väderguden kommer på att skicka ner lite mer snö över oss nu så kommer jag stanna inne tills det blir juni! Nu ska alla träden bli gröna igen och alla blommor komma upp ur marken. Och solen ska vara mer närvarande än den är nu :)
Åh jag älskar våren och har längat så.
Att det är mars ska firas idag, med en Åsa-dag! Nu sticker jag, vi hörs senare ikväll. Ciao!


Såhär fina rosor blandat med tulpaner står på mitt köksbord just nu. Blir man inte glad?

RSS 2.0