Where did you go?

Hepp, ingen sol idag. När jag vaknade imorse hoppades jag verkligen på att solen skkulle skina lika klart som igår, men icke. Idag småregnar det sådär så att det ser ut som dimma! Inte kul.
Ville gått långpromenad i skogen idag, eller åka ner mot Åsa och gå längs stranden och klipporna! Hade varit jättemysigt. Men jag är ledig på onsdag också, det kanske blir fint då? Har inte kollat någon vädeprognos heller, inte min grej. Men hålla tummarna kan man ju göra!

Hm, om en stund kommer mamma och hämtar mej. Ska åka med ner och hälsa på katterna, huset, havet och familjen. En stund iaf, för klockan 6 ska jag till tandläkaren och röntga tänderna. Inte kul, men tydligen måste man göra som tandläkaren säger. Jag har tur, för min tandläkare är snäll. Hon drar inte i min mun så att det gör ont, och hon är försiktig. Det är bra. Den jag hade innan, en man, drog i min mun så att det blev små sår i mungiporna! :( Aldrig roligt att veta att man skulle till honom!

Det ringde en kille om sofforna idag också förresten! Han var här och kollade på dom snabbt. Jag blev glad, för jag var tvungen att sänka priset på dom. Ingen nappade på 3000 så jag satte ner dom till 1500 och nu har jag helt plötsligt 3 intresserade. Good! Han ska höra av sej snart igen, han skulle kolla på en annan soffa också! Vill verkligen ha bort dom nu, dom står ju bara där nere och samlar damm.
Jag har iaf käkat korv på stroganoff (haha) och nu är jag nöjd. Får packa ner min tandborste, byta om och möta mamma där nere. Bjuder också på dess 2 kort från igårkväll när Emil var här och kollade på Wipeout med mej & Tobbe.
You gotta love it.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0