Happy Saturday

Ja idag är det lördag, lyckliga lördag!
Nja, inte riktigt. Var på Kungsmässan en stund med Anna och Maria, men jag blev lite knäpp eftersom alla Kungsbackas invåre plus 10 000 till befann sej på samma ställe. Lite panikartat faktiskt, men vad kan man egentligen vänta sej? Löning var ju i veckan..
Jag köpte iaf godis och 3 buntar med blommor. Två 10-pack rosor och ett med tulpaner! Älskar att ha snittblommor hemma, det är mysigt och fint. Sen luktar det lite speciellt med! :)

Ska nog ta en tripp upp till Forsbäck senare för att spendera några timmar med familjen Qvist!
Ska bli mysigt..
Tobias jobbar ikväll på PN, och imorgon ska han jobba heldag på Onsala Herrgård. Kommer inte bli mycket träffande denna helgen! Tyvärr.

Nej, nu ska jag kolla lite på TV, är lite slappis idag!
Bye bye


Hello new shoes - bye bye blues!

Ja, idag köpte jag äntligen nya skor! Ett par nya Converse, som blivit lite av en tradition att inhandla varje vår.
Och detta året blev det helvita! Jättefina.
Jag skrev ju att jag hade tryckt en egen tröja också, här är beviset :) Haha, Tobbe blev rätt nöjd och jag ska ha på mej den jääätteofta!
Sen blev det en fin sjal och ett par räfräcka solglasögon från Gina Tricot.
Ni ser väl också den svarta grejen längst ner i hörnet? Det är ju korven!! Den som Anna har stickat ihop?
Den är iaf ny och fick vara med på bilden också. Jättenöjd.



Ja, Anna är ju här idag. Sleepawaw.
Hon står i duschen nu och jag ska in där sen också, och sen blir det natti natti.
För imorgon ska man upp tidigt, Anna börjar redan klockan 6 imorgon! PÅ MORGONEN!!!
Det borde vara olagligt. Jag börjar klockan 7 och Tobbe börjar klockan 8. Tidigt tidigt..
Och imorgon väntar ju staden också, med Qvistarna och Jeanette! Kommer bli toppen och det lär bli ett "shoppingkort" imorgonkväll också..


För övrigt är jag stolt ägare av ett Nintendo 8 -bitars! Vann en auktion igår på Tradera och det kommer bli hemskickat inom snar framtid. Jippie!

God natt. Puss o kram!

My new passion!

Ja, och så har man provat afrikansk dans. Och det är precis så som du tänker i ditt huvud just nu. Man dansar lite som man tänker att afrikaner gör, slänger med armarna, shakar både booty och boobie, hoppar fram och tillbaka! :D Jag var lite skekptisk först, men Anna har sagt att hon tyckte att det var jääätteroligt så jag hängde med henne.
Och jag tror jag har hittat min nya grej! Herregud va roligt det var, supermycket energi bara kom till mej. Skitkul!
(mindre roligt med mage-rumpa-lår efteråt, men oh så behövligt. kommer kännas imorgon!!)
Jag ska ha detta som stående bokning varje onsdag alltså..

Och så var jag och tryckte en egen tröja förrut! Ni ska få se en bild på den imorgon :) Den är skitfräck och jag är stolt.
Hoppas bara någon annan blir det också ;)

Imorgon är det mystorsdag med Anna! Hon ska återigen sova över här, men det blir inte lika sent som sist eftersom hon börjar redan kl 6 och jag börjar kl 7. Får se hur det går med den saken :)
Fick en "kov" av henne förrut, som hon har stickat åt mej. Ni vet en sån där halsduk som ser ut som en korv? Bara dra den över huvudet och så behöver man inte knyta eller bekymra sej över om det ser bra ut eller inte. Himla bra uppfinning. Den är iaf svart och kliar inte. Bara så ni vet, ifall någon oroade sej över det.
Imorgon ska jag även hämta mina nya skor. Helvita Converse, la undan dom på Johansson's idag, hade inte tillräckligt med pengar med mej. Men imorgon! Då smäller det..
Ni ska få se på lite kort, lovar.

Nu är det, som på alla onsdagar, maraton på Tv4 Fakta. Först Förlossningskliniken och direkt efter det så kommer Riskförlossningar! I like.
Har funderingar på att plugga till barnmorska, men det finns bara ett problem. Själva pluggandet!
Kan man bara inte få något slags smartpiller som man sköljer ner med lite informationsmjölk och så kan man allt? Om någon uppfinner något sådant, eller om det redan finns - hör av er till mej.

Må gott. Kram!

. . .

Hade gärna velat ha det för mej själv, men folk kan inte låta bli att härmas!    :(

Nu ska jag och Anna på afrikansk dans borta på Sheshape. Det ska bli spännande!

(FETT)TIIIISDAG!

Yes, ett flertal viktiga saker har inträffat idag!
Let me lista dom for you!

1, Våran prinsessa får äntligen gå ut i pressen om att hon och Daniel är förlovade! WOW!!! Det tog ju bara 7 år innan kungen, drottningen och hela regeringen kom på att dom faktiskt var kära! Så nu blir det bröllop, på alla Sveriges skattebetalares bekostnad! Heja heja..

2, Det är fettisdagen idag. Ät semlor people! Annars kommer ni att dö...

3, Fader Rafael har varit här och satt upp hyllor överallt. Nu är det helt plötsligt lite hemtrevligare!
Ser ganska bra ut också, faktiskt.

4, Jag hade lönesamtal på jobbet, dock inte om någon lön. Så ja, ett vanligt samtal. Intressantare än så blir det inte.


Kollade för övrigt på Unga Mödrar alldeless nyss. Och mysteriskt nog blir jag inte alls avskräckt. Mer sugen faktiskt.
Är det konstigt?

Bye the way..

Idag firar jag och Tobias 3 år och 4 månader! Grattis på oss.


Hej mitt vinterland?

Ja, nu är det ju så att Sveriges väder, eller den där jävla väderguden (som inte gör ett speciellt bra jobb om han nu finns!!) inte riktigt kan bestämma sej om det ska vara vår eller fortsätta vara vinter. Svensk vinter då alltså, och det betyder typ slask, modd och tö. Igårkväll snöade det jäääättemycket, och vi var ute och lekte i snön like back in the days.
Julia ville ut direkt, Tobbe blir ju som ett litet barn när det kommer snö och så fick vi tvingat med oss Emil och Robert med. Så alla ni Aranäselever, när ni kommer till skolan imorgon och hittar en stor hög (som igårkväll var en 3 meter hög snögubbe!) SÅ ÄR DET VI SOM HAR GJORT DEN.. moahahahahaha!



Nu ska jag och Tobbe kolla på Madagascar 2. Och jag är ledig imorgon, plus att jag har ont i mitt finger som jag klämde på jobbet, tidigare idag.. Stackars mej!


För övrigt tycker jag att vår är ett bra alternativ


DET HAR HÄNT!

Nu är det officiellt. Tobbe ser ut som en mupp!
Han och Emil har haft "lite roligt" med en rakapparat! Det hela resulterade i att min kära pojkvän (jag är just nu lite osäker på om han ska fortsätta få vara det..) inte har så mycket hår på huvudet. Vad ni tycker skiter jag i, men vad fan ska jag ta mej till?




P.S Vi såg Bedtime Stories alldeless nyss, den får 5 av 5 toasters! D.S

Lustigt

Det är så himla konstigt och samtidigt lusitgt att när man håller på med en sak, så har någon annan nyss gjort likadant!
Tex nu, kollade min vän Lina's blogg, där hon har skrivit och lagt upp bilder på fräcka tapeter från www.yourwallpaper.se
Satt nämligen i förrgår och kollade igenom deras hemsida och gillade samma blomsterbilder som hon har lagt upp exempel på :) Är det inte wierd?

Tog iaf en tripp till IKEA igår med Tobbe, hans syster Therese och Julia! Vi inledde besöket med köttbullar för Julietta var jääääättehungrig. Jag drack kaffe och sen tog vi varvet runt övervåningen! Härligt mycket inspiration man kan få bara av att kolla på saker. Och sen väntade nedervåningen, the fun part. Plockade på oss ganska mycket grejer, tex dricksglas, nya sängkläder, två hyllor att ha i vardagsrummet, doftljus (obligatoriskt) och nya mattor till hallen. Skulle ha en lite längre matta till köket också, men den enda som fanns kvar i den färgen var röda streck på konstigt nog. Så jag får åka dit en gång till helt enkelt. Men jag gråter ju inte över det direkt, jag ääääälskar IKEA! :)

Idag är det snö. Igen. Men jag är ganska säker på att det kommer slaska till sej redan imorgon.
Och jag har inga direkt täta skor att vandra runt med då. Typiskt mej. Bojkottar vintern och köper inga bra vinterskor. Men när det väl är snö, slask eller is så är jag ju dej som gråter!

Och det är fredag! Men jag kan inte vara lika glad som alla andra, för jag ska jobba helgen. IGEN! Säger det igen - är det min jobbhelg återigen? Fattar inte, veckorna går för fort och helt plötsligt ska man upp 6.15 på en lördag. Sjukt.


Det bästa att bo tillsammans med någon är att man faktiskt har en person som hjälper en med grejer. Idag när jag kom hem från jobbet hade Tobbe bytt sängkläderna och slängt dom andra i tvätten. Bara där var jag imponerad.
Men han har även stoppat diskmaskinen full och satt på den, plus att det går en annan maskin tvätt just nu! Jag är supernöjd.
Ska försöka ragga upp någon som kanske kan skruva upp lite hyllor och liknande i helgen också! Och Julia sover nog här imorgon, som bestämt. Skulle egentligen gjort annat också, men det blev lite halvt inställt. Så nu ska jag bara göra viktiga grejer och sen kolla Melodifestivalen med Julia!
Vad ska ni ägna er åt i helgen?

"Dom skrattar inte med dej, dom skrattar åt dej!"

Igår var en bra dag. Sov jättelänge, gick bort till Wiila och vaxade mina ögonbryn, färgade fransarna och la lite färg på brynen med. Blev bra, och så slipper man plocka själv, det är jobbigt och glöms för ofta bort. Det är väldigt mörkt nu men det värsta går ju bort efter en stund :)
Sen kom Anna, vi käkade spaghetti & köttfärssås. Emil och Tobbe joinade också, så vi hade romantisk middag med tända ljus. Efter det så slog vi oss i soffan, Anna virkade jättefina mobilfodral till mej och Tobbe och vi glodde på TV.
Sen skulle Tobbe spela Guitarr Hero på PN, den där tävlingen som pågår nu, och när klockan började närma sej 10 gick vi ner dit.. D snöade det, det hade det gjort en stund iofs, men det är ganska mysigt att gå i snön!
Han skämde iaf ut sej inför hela Kungsbacka (!) när han spelade 3 låtar iförd cheerleadingdräkt och svart hårdrocksperuk med röd bandana! Ja ni ser ju själva hur det såg ut.. :)

  



Anna spenderade ännu en natt på min soffa, och imorse gick jag upp samtidigt med henne. Så kvart i 8 ringde alarmet på en ledig dag. Kan ni förstå? Och jag är inte ens trött. Otroligt!

Frida kanske kommer och hämtar äckelfiskarna senare, dom ska ju bli förflyttade till ett dagis istället. :) Barnen kommer ha mer nytta av dom än vad vi har just nu. Tobbe vill ha kvar dom, men det är ju inte han som gör rent skiten hela tiden och matar dom små rackarna. Plus att båda mammorna är döda, så det är två pappor + 6 barn! Oj så roligt. Jätteroligt.


Fick iaf hem mitt paket från Colorez häromdagen!

Denna fina tröja kom! (och en till syster och en till Maria med) Plus en klocka också, kornblå, men jag ska skicka tillbaka sen och ha en vit istället. Mycket bättre! :)

Nu ska jag skära upp en apelsin och glo på TV.
Ha en bra dag allihopa!

It's just another manic tuesday (?)

Nu sitter jag och väntar på nya säsongen av House som börjar om typ 6 minuter och lyssnar samtidigt på njutningsbar, underbar musik.. Norah Jonas har en helt sagolik röst, och lyssnar man på Sunrise eller Come away with me så smälter man sakta...

Ska duscha sen och krypa ner i sängen med min man! Åh vad jag älskar att somna i hans armar. Finns ingen bättre trygghet än det.. (ursäkta min pluttenuttighet!)

Återigen veckoslut

Ja nu har hela veckan gått redan, men vi kan trösta oss med att det snart är fredag igen!
Emil har avlagt löfte om att sluta dricka på vardagar, och kanske tillochmed ha en vit månad. Vi får se hur det går med den saken.. Jag tippar på en vit helg kanske, mer än så tror jag inte han klarar. Tyvärr.

Hade iaf en mysig dag igår. Åt romantisk middag, dock utan Tobbe, tittade på Melodifestivalen och sen fick jag finbesök av systrarna Qvist. Dom sov över på soffan, och den är numera godkänd för övernattning av 2 personer.
Imorse vaknade vi och liksom igår var det sol ute. Åh va man mår bra av sånt!
Idag ska det damsugas och tränas. Det är mina mål.
Tobbe och Emil värmer upp lite för dom ska iväg och spela innebandymatch snart..  Vi lyssnar på Linkin Park.

Gäsp!

Hoppsan, vilka uppdateringar!

Jag erkänner nu för er att detta är låten som jag oftast nynnar på! Helt underbar, vem kan sitta still?  Visserligen är Brittan med i denna versionen, men inledningen är sjukt bra. Får rysningar!



Och jag har inte så mycket att göra denna dagen, det märker ni väl?

Emil, Robert och Niklas var här nyss och vi käkade potatisgratäng, kött och god sallad! :)
Sen bakade jag äppelpaj till efterrätt, som vi åt med vaniljsås. Träning imorgon? Ohja!
Anna kommer snart och det gör Tobbe med..
Simpsons är på TV och Michael Jackson är bra!

Har ni haft en bra Alla Hjärtansdag?


Oh how I have waited!

Äntligen!! Kenny Starfighter blir äntligen film.
Jag ääääälskade Kenny när jag var liten, han är helskön och underbar!
Och Johan Rheborg gör rollen toppen! Plus att Björn Gustavsson är med i filmen också, plus andra kända människor!
Den har premiär 25e mars, dagen innan min födelsedag, och jag ska gå!!

Kenny for president

Ny-gammal brunett!

Här har ni min nya hårfärg!  Jag trivs mycket bätte i det mörka än det ljusa. Visst var det ljusare fint, men detta är jag!
Vilket var bäst, ljust eller mörkt?

Happy Valentines day!

Ja, idag är det Alla Hjärtansdag och lördag!
Igår var det fredagen den 13:onde och det betyder ju otur som ni vet. Första som hände var att bussen aldrig kom när jag stog och huttrade på stationen 7.15... Fick vänta så att jag blev 20 minuter sen till jobbet. Sen hände massa knasiga små irriterande saker hela dagen! Men sen fick jag träffa min Anna och då blev det lite bättre!
Hon sov över här och vi hade myskväll! Egentligen pyjamasbarty, men vi hade inga pyjamasar på oss. Emil joinade också och vi myste bara framför TV:n. Tobbe kom hem strax innan 10 och vid 11 så gäspade vi ikapp så vi gick och la oss. Planen var då att Anna skulle upp och börja träna klockan 10, men när hon vaknade hade hon så ont i halsen så hon avbokade och vi hade mysfrukost och sen gick vi promenad till Kungsmässan! Handlade en jeansväst och 4 nystan av svart garn så att Anna kan sticka en "korv"halsduk åt mej.
Mina händer är väldigt torra nu på vintern, nästan så att dom spricker av sej själva. Och att jag har dom i vatten hela dagarna gör ju inte saken bättre direkt. Därför gick jag in på Body Shop och köpte en jäääättebra handkräm som gör mina händer bra igen.
Anna har åkt hem, Tobbe är på jobbet en snabbis och jag fick datorn för mej själv :)



Happy Valentine's day!


Det är sol people, ser ni det? Jättevarmt ute om man står i lä och i solen! Perfekt, riktigt vårväder. Och jag önskar verkligen att våren ska skynda sej att komma hit så att sommaren kan komma fort också. Men mest av allt vill jag mysa med vårpromenader och se allting blir grönt igen!


Nu ska jag försöka göra nytta! :)

Så var det avklarat!

Ja, nu har jag varit hos tandläkaren!
Ska tillbaka igen, men vet inte när. Vill helst inte veta heller..
Men ringde Denise när jag kvar så hon hämtade mej, fick spendera en stund hos mamma också. Mamma är för övrigt fuk, och väldigt ynklig. Fick träffa Sigge och resten av alla katterna också! Denise skulle träna kl 12 och jag åkte med henne hem. Sophie, minisystern, praktiserar på Hembageriet denna veckan och hon slutade lagom till att bli hämtad. Och nu hamnade hon hos mej, och hon bakar sin grymt goda sockerkaka! :) Och jag gör drömtårta.
Denise kommer efter sin träning, typ när som helst, och då ska vi äta lite och sen blir det nog Kungsmässanbesök. På hennes förfrågan! Får se vad som handlas.. :) Har ju pengar att spendera iaf.
Kanske ett par nya byxor? Hittade ett par fräcka skrikrosa på H&M häromdagen, dom är skitfina! Men mest av allt vill jag ha ett par, eller två går lika bra, nya Converse!

Lägger upp bilder sen på min nya hårfärg så får ni tala om vilken ni gillade bäst!

Och Lina, ingen gillar härmisar :)
Hej så länge


Tillfälligt avbrott

Jag är i obalans. Känns som om jag borde ramla, för jag vinglar runt som ett fyllo hela dagarna. En ramling och ett ordentligt dunk i bakhuvudet kanske hade hjälpt en del?
Och så ska jag till tandläkaren imorgon med. Och det är ju kul.







Denna video är tillägnad min lillasyster Denise! Tack för skrattet, vilket behövdes. I asure you.

P.S

Och ja Amanda, nästa gång jag ska äta något så ska jag ringa Lina så hon kan fota min mat.
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat....

D.S

I feel like me again, but improved

Så har man gått och blivit brunett igen ja. Riktigt mörk sådan med, men det kommer blekas lite efter några tvättningar.
Känns bra att liksom vara tillbaka i sej själv igen,har aldrig trivts bra i ljust. Men det funkade, kan nu säga "been there, done that!" och blicka tillbaka med glädje.
Färgade en mörk färg och la i massa olika mörka slingor i håret. Klippte minst 5 cm, pga slitenhet. Usch, blekning sliter på håret mer än vad man tror! Men nu är det mjukt och lent och man kan dra fingrarna igenom det utan att fastna i tovor längst ner. (nu fastnar man bara i dom vanliga lockarna!)
Min frisör la i nån curlcream av något slag och sen fönade det fint, så nu är det superlockigt. I want it to last forever and ever...

Hälsar på Emil nu. Han börjar bli friskare!
Har bakat drömmar med. Gott!

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!



När han snubblar i slutet kan jag inte hålla mej! Skrattade så att jag grät :)


GOD NATT

Rosenlundsbesök!

Ja, jag gick upp tidigt och åt goda flingor med färska hallon! Tog tyvärr ingen bild, men det såg väldigt gott och somrigt ut vill jag lova! Jag blev mätt iaf och gick till tåget.  Åkte in till Centralen och sen vidare med buss 80 till Rosenlund.
Gick och letade en stund, hade planerat in att leta lite längre, men jag hittade det ganska fort så jag hade 20 minuter kvar innna de ens öppnade. Så jag gick fram och tillbaka en stund, tittade på duvor som såg ut Comviqduvan och sen tillbaka igen...
Ja, dom mätte och kollade och skickade hem mej med en ny strumpa efter bara 20 minuter!
Jag gick tillbaka till busshållsplatsen, men bestämde mej för att ta en promenad bort till Centralen istället. Gick nere vid hamnen och tittade på båtarna och sen upp till Nordstan en sväng. In på Cubus och handlade 2 topar. Visar kanske senare!

Nu har vi iaf käkat, Tobbe är ledig idag och en snorig och dödssjuk Emil är här och ska kolla på Simpsons!
Jag funderar på vad jag ska göra resten av dagen..
Any sugestions?

Instead of candy?

Ja, vad gör man om man inte har godis hemma när man får tillfälliga cravings? Ja då värmer man dom frusna blåbären, strör på lite socker och äter med sked. Plus att man får en sån här otroligt sexig tunga också! Och gratis lila lipliner runt munnen, är inte det attraktivt så säg..  Undra vad Tobbe kommer säga när han kommer hem! haha.  (obs! sjukt, blekt ansikte kommer på köptet!)



Försökte ju få med Emil till IKEA tidigare idag, men det gick inte så bra. Han ligger hemma i sin soffa, med en filt över sej, och tycker otroligt synd om sej själv. Men han är faktiskt sjuk, på riktigt. Lite det jag hade.. :(

Imorgon ska jag irra runt en stund på morgonen i Göteborg. Ska ner till Rosenlund och leta upp en affär! :) Tro inget annat, jag ska inte knäcka extra som min chef tyckte att jag skulle göra, utan jag ska till ett ställe som heter Rehabshopen! Ska äntligen slippa min linda runt benet hela tiden, och ha en stödstrumpa istället. Finally!
Måste vara där klockan 10, då öppnar dom nämligen, och så att jag kan komma hem tidigare också. Men problemet är bara hemresan, ditresan har jag klarat upp nu, men hemresan.. Ack!
Det återstår att se om det går en buss tillbaka eller inte. Vem vet, dagen kanske kommer bestå av en enda lång promenad genom stan... tjalla lalla la la...

"now dance fucker dance"

Jag har totalt glömt bort hur bra The Offsprings är!
Deras nya låt (Your gonna go far kid) fick mej att komma ihåg, så laddade jag ner alla dom gamla låtarna som jag jämte lyssnade på i tvåan typ.
Jag blir riktigt lycklig av deras musik!

Nu har jag iaf kommit hem från jobbet och placerade mej framför TV:n direkt. That 70's show!!
Finns den i någon sorts box? I want it..

Tobbe jobbar idag igen. Han kom hem jättesent igår, efter ha jobbat 12 timmar på sin första dag.
Han började vid 2 idag och kommer nog hem samma tid som igår!
Ska försöka få med mej Emil till IKEA tänkte jag, men han är lite sjuk idag förstår ni. Han tyckte väldigt synd om sej själv när jag pratade med honom i telefon för en stund sen.
Men jag ska tvinga med honom :)


JA MEN SNÄLLA!?


"Miley Cyrus kanske ska tänka en extra gång nästa gång någon tar fram kameran!"
Här menar folket som skrivit en artikel om henne att hon hånar asiater! Ja, men herregud!
Killen längst till vänster gör ju samma sak, och dom andra gör också fula miner! Är detta med mening då? Är detta hat mot asiater bara för att man gör en grimas?
Undrar bara, har folk verkligen ingenting annat att göra?

Eftermiddagsfilosofi

Nu är det såhär att jag ska klippa mej på torsdag! Finally..
Nu det sista gjorde jag ljusa slingor och jag har liksomvarit "blond" jämnfört med innan. Har alltid färgat mitt så mörkbrunt som det bara har gått, men inte gjort det svart! Har provat svart några gånger också, men det har liksom itne funkat.
Men nu är jag ju sugen på mitt mörka igen, trivs inte riktigt i mitt ljusa så bra som det mörka. Så jag ska göra massa mörka slingor (dels för att det mörka sliter mindre på håret också!) plus att jag funderar på att lägga i några svarta med.
Kan bli bra, men mest av allt så ska det ljusa bort och toppparna ska trimmas! :)
Det dumma är att det kommer kosta också,som vanligt! Om det inte hade kostat så mycket hade jag gått och klippt mej 1 gång i månaden, nyklippt hår är helt underbart!

Nu kom Emil, han ska äta hos mej idag!
Måste underhålla honom.. haha!

God morgon! Eller kanske eftermiddag?

Jag var så trött igårkväll efter ha jobbat hela helgen så att jag trodde jag skulle somna direkt jag kom innanför dörren hemma.
Men jag fick ett sms av Amanda som skrev att jag skulle komma till Lina! Hon hämtade mej i en vit MiniCooper och vi hade mysigt hos Lina ett tag! Sen körde hon hem mej och då var Tobbe hemma också..
Stannade upp en stund men däckade strax innan 12.
Tobbes första dag på Onsala Herrgård är idag så han var uppe tidigit, och då vaknade jag till lite..
Men jag somnade om och vaknade inte förens klocka var 10 över 12! Har alltså fått sova nästan 12 timmar inatt. Helt underbart!
Ibland behövs sån där lång sömn för att man ska komma ikapp sej själv på något sätt. Och lediga dagar är ju inte fy skam heller.. Om dom inte är fyllda med tråkiga vuxensaker förstås!
Tvättberget bara växer, så jag reducerar det lite genom att tvätta! :)

På onsdag ska jag ta mej till Göteborg, ner till Feskekörka och till Rehabshoppen för att få en ny strumpa till mitt ben! En sån där stödstrumpa, fast bättre! Ska bara klura ut resvägen, får ta hjälp av Västtrafiks hemsida litegranna!

Nu ska jag klä på mej lite, för i nattlinne kan man ju inte spendera sin lediga dag. Eller kan man?

breathing is not always such a good thing

Äntligen är jobbhelgen över och man kan andas ut igen.
Men jag borde tänkt till innan jag andades ut, ni inser jag att mitt oförklarliga humör är tillbaka!
Ni vet så som jag mådde för ett tag sen? Kunde inte sluta gråta fastän jag inte visste varför..
Kände mej ensam hela tiden även om jag var med massa folk, även om Tobbe var precis jämte mej så kände jag mej liksom bortglömd.
Guess what? It's back, and I hate it!
Sitter just nu hemma i min lägenhet, ensam för att Tobbe är i Åsa och ska spela innebandy, och gråter för mej själv!
Och varför? Jag veeeeeeeeet inte.... :(
Gråter så mycket så att inte får någon luft och får nästan panikattack över det. Blir som små barn gör när dom har gråtit länge, sådär darriga och kan inte andas ordentligt...
Skitjobbigt.
Behöver nog mest en kram och den som kan ge den till mej är inte hemma!
Plus att varken Martin, Anton, Niklas eller Olle är hemma heller! Jag står inte ut!!
Varför kan ni bara inte komma hem så att jag kan låsa in er i min lägenhet så jag kan se er varenda dag!?
Nu blev det för jobbigt..

RSS 2.0