Du är vad du äter!

Äntligen har du är vad du äter börjat igen.
Idag är det två giganter som har en blomsteraffär tillsammans. Dom är verkligen feta.
Fast nu ska dom bli smala. Om dom har tur.

Åh, ibland känner jag faktiskt att jag skulle platsa.
Om man är vad man äter så är jag just nu en semla. Har nog tryckt in mej typ 5 stycken på en och en halv vecka. Det är gott faktiskt... Emelie gillar inte mandelmassan! Den skrapan hon helst bort..   :)

Har packat som en galning idag också för att pappa skulle kunna få grejerna ikväll för att kunna packa bilen.
Imorgon ska jag jobba och efter det ska jag hem och slappa i en timma innan jag ska ner till åsa och käka middag. Sen blir det mys och sen åker vi sent på kvällen. Känns ok.
Måste bara ladda och lägga in ny musik på mp3n innan imorgon.
Hittar inte den rackarns sladden bara. Var kan den vara? Jag var så himla duktig och flängde runt och städade igår och kommer inte ihåg vart jag la alla sladdarna! :) Gör inte så där hemma! Det blir bara jobbigt.

Nu ska tjockisarna visa sej i bikini!
Anna Skipper säger:  - Rör på köttet nu! Så sticker dom iväg till simhallen i sina badkläder och leker vattengympa! HERREGUD!

paus.

Kanske ska vika tvätten som är ren sen igår?
Orkar inte, har så mycket annat att stå i. Som ni kanske förstår eftersom jag hinner skriva detta.
HÖHÖ.

Det snöade på mej förrut. Och regnade. Och blåste. HATAR kalla äckliga Sverige. Men på sommaren är det ok, om det nu är en riktigt sommar. Den längtar jag för övrigt till....




Anna - är glad att du är hemma och oskadd! <3

Onsdag

Två dagar kvar tills jag och mitt crew åker till fjällen. Ramundberget rättare sagt. Har ingen riktig aning om vart det ligger men tydligen mer än 12 timmar bort.
Kommer ju vara helt död efter bara bilfärden ju! Pappa fyller 50 och vi ska fira honom där. En annan familj ska med också så vi är 11 personer allt som allt.
Jag kan ju tyvärr inte dricka något eftersom min medicin inte tillåter det. Och om jag känner pappa och resten rätt så blir det en del dricka.

Fick inte ut någon medicin när jag var på apoteket förrut heller. Slut hos tillverkaren. Hur kan det komma sej undrar man då?
Skulle ringa Sahlgrenska och kom till växeln, där svarade en sexuellt frustrerad liten pojke att både telefonerna på reumatologmott. var stängda pga utdbildning. Ja, fast fuck you!
Blev lite smått arg och gick hem. Nu tvättar jag och ska städa fint innan jag åker.
Torka golv och tvätta mattor. Det kommer bli bra.




Denna vackra bild målade Tobbe till mej häromdagen. Han tyckte att jag kunde behöva en annan bakgrundsbild. 
I like.




image10
Pure beauty!

Sängdags

Klockan är mycket, rättare sagt 23.33 och jag borde ha sovit för minst en timma sen.
Kommer aldrig orka med imorgon! Visserligen jobbar jag bara mellan 9 och 1, men sen har jag tvätt-tid mellan 12 och 17.

Sen ska jag packa inför fjällenresan också. Vi åker på fredag, tillsammans med pappa och hans sambos plus hennes barn och en annan familj. Kommer bli helt sjukt kul,om jag nu kan åka skidor.
Dels var det många år sen och dels vet jag inte om opäxan kommer sitta i höjd med såret. Då är det illa vill jag lova. Då är jag fast utan att ha någonting att göra en hel vecka utan skidåkning, medans de andra åker hela dagarna. Nej fy fan, jag får vara lite man och visa att jag kan åka. Inte gnälla som en kärring.

(kommer ha med mej mina morfintabletter som kommer göra hela äventyret lite mindre smärtsamt och äventyrligare!)

God natt folk.
Tack Olle för att du läser, för vem mer gört?
Skriv ditt namn efter du läst, nyfiken i en sturt tittar ut ;)


GLAD-DAG

Lyssnar på: Michael Jackson feat Akon & Will.I.Am - Wanna be startin' something (over and over again!!!)

Jo det är sant!
En glad-dag har jag idag. För er som inte vet vad en sådan är, ska jag förklara.
En sån här börjar bra. Idag ringde klockan halv 7 och jag kände mej jättepigg! Gick direkt upp och allt gick med sånt jävla flyt. Bussen kom mitt framför ögonen på mej och jag kunde bara hoppa på direkt utan att vänta.
Sen på jobbet var det så lugnt så man kunde göra dom sakerna man faktiskt vill göra men inte hinner med. Var så städhumör idag så jag drog igång städpatrullen och skinande rent är ingenting mot vad vi hade det i köket när jag gick hem! :) (sen om det är likadant imorgon när vi kommer, det är en annan femma!)
Sen kom bussen, återigen, mitt framför mej och kunde bara traska på utan att ens stanna.
Nu är man hemma, beställde nyss en jättefin jacka på HM och ska strax gå och klippa mej!

Toppen :D

Det enda som kanske är dålig, är pengarna som går åt. Klippning är dyrt, busskortet måste fyllas på också!
Fast nej, detta är fortfarande en glad-dag!

Ja då var det måndag igen..

Lyssnar på: Sigge som springer runt, jamar och fräser och kannibalar sej mot sin leksakskatt

Ja, jag säger då det. Måndagar.
Bara tanken på att gå upp dagen efter en söndagkväll gör mej deppig.
Tack och lov så mjukades min dag upp av att vi stack till Ullared, Emelie, Anna & jag.
Till största del lugnt, inte en enda kotte där jämnför med vad det brukar vara när jag lyckas komma iväg!
Kändes skönt. Hittade nästan allt jag ville ha, utom en lampa att ha i vardagsrumsfönstret. Det blir liksom så tomt och svart när jag ska ta ner jul-papp-stjärnan! (prinsamt nog sitter den kvar)

Var uppe och käkade middag hos Färdigh igår. Det var trevlig. Tog typ trekvart innan alla kunde bestämma sej för thaimat. Så det beställde vi! Och åt. Och blev mätta. HAHA.
Det var ett härligt sätt att spendera en söndag-dag på!
Dom var så bakis så att dom knappt visste vad dom hette. Men det var totalt självförvållat och jag kände ingen sympati.

Pratar med Olle på msn för tillfället. Jäveln har ju åkt till Luleå för att bli sjukgmnast, kunde han inte gjort det här hemma kan man tycka?
Nej men då åker man så långt bort man kan komma på och kommer fan inte hem förens i sommar. Lite skit får jag väl kasta på dej Ollo? Haha, missing you trots allt.
Han kommer bli världens bästa sjukgymnast och kommer vara på planen när ett bra fotbollslag möter ett annat (?) och alla skadar sej. Då kommer Ollo med sin bår och skriker: Undan! (eller liknande, beroende på vilket land han är i såklart) och räddar alla.
Då kan vi alla skrika här hemma: - That's our Ollo!
Tur att man har vänner som vet vad dom vill bli.
Vad ska jag bli?

Uppdatering

Lyssnar på: Christina Aguilera - Save me from myself

Eller vad man ska kalla det.
Tillbaka hemma efter att ha spenderat kvällen i vackra gamla Åsa.
Träffade en del människor som jag absolut inte ville träffa däremot. Typ en tjej som gick i min klass från 1antill 9an. Det var så typiskt att se henne där, festnades med sin mamma. Visserligen var jag där med min mamma också, men det var ju för att min morbror var medlem i bandet som spelade. Men att se henne där fick mej att tänka, undra om alla har samma roller som vi hade när vi gick i småskolan?
Lite av allt sitter ju kvar. Hon var en sån där som var mitt emellan tönt och cool. En sån där som ingen egentligen tyckte om men inte heller tyckte illa om. (förutom i slutet och typ nu, hon är överst på min hata-lista! haha) Men det kändes så henne att vara på Svanen en alldeless vanlig lördagkväll med sin mamma, en öl i handen och raggandes på 40+!
Ändras man verkligen från 9an tills man slutar trean på gymnasiet? Jo visst, man blir väl lite mer medveten om allt om händer och man känner sej lite vuxnare, men allvarligt? Jag tycker nog att jag är hyffsat lika mycket samma person.
En glad, skrattande, mullig, medelmåtta med inga som helst bekymmer förutom kärlek, what to wear och om man ska gå till skolan eller inte! haha, låter ganska mycket samma då, i 9an med gamla klassen (om man inte alls pratar om pubertet och fjortis-stadiet!) som jag var när jag tog studenten i somras.

Då hade jag iofs andra tankar. Om jobb, körkort, lägenhet och senare, who know's - kanske familj?
HAHA om jag och Tobbe ska ha barn hoppas jag verkligen att dom inte får hans tår. Dom är långa och det växer hår på dom. För övrigt ser jag fram emot så trollungar som blir en blandning mellan honom och mej. :)
Han är inte hemma än, men jag får nog slänga mina planer i hans ansikte imorgon. Nästan dags att sova för min del.
Klockan står på 02.13 och Sigge är då inte alls trött. Han springer fram och tillbaka och mördar sin leksakskatt. Kan han bli straffad för kannibalism?

Äh, good night people. (om det nu är någon som läser!?)

Lördag

Imorse kändes det som om det var långt ifrån lördag. För ett kort ögonblick trodde jag att helgen hade sprungit förbi mej i 100 k/h och det var måndag igen! Men så såg jag Tobbe ligga jämte mej och då insåg jag: fan, det är lördagmorgon! :)
Morgonmys är det bästa som finns. Fast man skulle egentligen å och borsta tänderna innan man pussar någon godmorgon, morgonandedräkt tycker jag är bland det värsta som finns! :) haha.
Just nu är det handboll på TV, känns som en totalt meningslös sport. Man springer fram och tillbaka och kastar bollen i ett mål och han man gjort det är det det andra lagets tur att göra likadant.

Tobbe ska gå och jobba nu klockan 3. Och jag ska bege mej ner mot Åsa för att se min morbror spela med sitt band på Svanen ikväll. Innan dess blir det middag hos mamma med Denise och Sophie. Just like the old days!

Sigge är nog hungrig. Jag kanske ska ge honom mat då. Han är för söt, springer runt och retas med Tobbe.

Igår insåg jag också att jag faktiskt vill ha ett barn. Helst typ nu.
Men hur skulle det gå?
Utan fast anställning, inget färdigt körkort och ingen lägenhet att bo länge i?
Nej dom tankarna försvann ganska fort. Jag har mina små mål att upnå innan jag ska ha fram en knodd.
Körkort, bil är inte nödvändigt - men helst en sådan, lägenhet men förstahandskontrakt eller köpt, en fastanställning och en man som också har det :)


Sverige spelar förlängning mot Danmark, nu är det straff.
Johan Pettersson! Han sköt tydligen i mål och dom jublar på tvn.
Jaja, like I care...


Löning = äta ute

Löning idag, kändes skönt att veta att jag hade pengar när jag vaknade upp, men nu när alla räkningar drogs idag så blev jag lite ledsen i ögat. Det finns dock pengar kvar som kan gå till att äta ute ikväll, på Tobbes jobb -  PeterNicklas! :)
Anton, Martin, Therese, Niklas & jag ska äta medans Tobbe står i köket och lagar våran mat.
Tacka gudarna för att jag slipper stå i kök mer idag. Börjar faktiskt bli lite trött på mat och allt som har med det att göra. Vill faktiskt plugga vidare, förskolelärare. Jag vill vara en av dom där icke-pedagogiska fröknarna som leker med barnen isället för att dricka kaffe, skratta och peka på dom när dom ramlar i en vattenpöl och slår sej.
Så det så! Distans tyckte jag lät bra, men hur fan funkar det? Vill ju inte behöva sluta jobba så att jag kan plugga, måste ju ha min inkomst..
För övrigt har inte Anna och Martin träddat varandra på flera dagar och nu ligger dom i min soffan och porrar sej. Anna säger hela tiden - sluta! och hoppar bort, men sen kommer hon krypandes till honom efter 5 sekunder igen.
Wierd.

Jag har nyss köpt en superbillig (50kr) sommarklänning som jag ska ha på mej på Jack Johnson! Guuud va jag längtar dit, bara jag får ledigt! Annars får jag väl fejka en förkylning eller så, mitt i sommaren!?

Äh, duschen here I come!


Längessen, sa han med förstoppning!

Så säger iallafall morfar att man ska säga.
Han är för övrigt en väldigt klok person, som bara klagar över allt han kan komma över!
Det vet jag, för jag har levt med honom hela mit liv och senast jag träffade honom i måndags.
Då sa han med icke vänlig ton: -"Kom inte hit igen på ett tag. Jag hatar sånna här jävla trådar som fastnar i halsen!" (Spaghetti & Köttfärsså blir det nämligen vaarje gång jag är hos mormor)
Och sen gick han och la sej..

Den som ändå kunde gå och lägga sej varje gång det blev problem.
Då hade jag sovit mucho kan jag tala om för eder!
Först och främst den ständiga pengafrågan, att hitta en ny lägenhet inom 5 månader helst, (HJÄLP!) och sen att försöka komma över sjukdom och all skit så att jag dra till playan, paraplydrinkar och SOL!
Åh..

Största nyheten sen studenten måste nog vara ATT VI SKA TILL LONDON DEN 2:E JULI OCH KOLLA PÅ JACK JOHNSON AND FRIENDS. Jag dör! Helt sjuk känsla, att det ligger 9 biljettos på ett säkert ställe och bara väntar på rätt datum. Måste ju fixa flyg och boende, men det är en senare sak.
Höhö.

Martin är inte hemma. Han är på Teneriffa. Anna passar hans hus och tvingas sova här. Jag sover också här. Det slutar bara i antingen katastrof eller hulabalula. Fram tills nu har det varit det sistnämnda. Fast tröttheten börja komma ikapp oss. Jag sitter vid en dator på Martinjos övervåning och skiver detta stycke, medans Anna ser på bilder på den grann-datorn som tydligen är från en Bryssel-resa med klassen, och "då är inte du med Therese!"

Nej, ska man knyta sej? Jag ska sova på en madrass på golvet nära Anna och inte alls vara rädd.
Popcornen plingade i micron, eller om micron plingade med popcornen i? Ja, denna frågas svar blir till att besvara en annan dag!

I bid you good night

RSS 2.0