tuesday

Välkommen mrs Skull!


sunday/monday

Är superpigg och kan inte sova! Badrummet blev offer för rensning, skurning och tvättens tvättas. Nu då? Har iaf en fin toablomma. Rudbeckia. Inte utslagen, finare såhär.


sunday

Nyaste tillägget på "förstora-och-hänga-på-väggen-listan". Perfekt!


thursday

Jobbade tisdag kväll, då vi hade smygpremiär på rean, ända till klockan 23! Somnade ganska fort och vaknade till en veckas ledighet. Måste lyssna på min kropp när den säger ifrån! Sol och varmt, bad och båt. Men nu sitter jag i soffan och kommer knappt härifrån. Jag blir så jävla arg och ledsen! Varför kan jag aldrig få njuta? Alltid det här jävla äckelbenet som stör. Vet ni hur det är att be om hjälp för att komma upp från golvet när man är 24? Inte för att man är lat och inte orkar, utan för att man INTE KAN! Och jag vill inte behöva be om hjälp. Jag vill vara normal. Har jag varit så jävla elak så att jag ska straffas såhär på något sjukt sätt? Jag orkar inte. Jag är så fruktansvärt nära bristningsgränsen. Jag kan inte sitta still, då gör det ont. Jag kan inte jobba som normala människor gör, då gör det ont. Jag kan inte sova, för det gör ont. Tala om för mej vad ska jag göra! Ge mej ett svar. Eller åtminstone starka tabletter så jag slipper känna. Usch. Jag känner mej så jävla patetisk när jag skriver såhär. Förlåt.


friday

Nya kökslampan! Tack för tipset Ernst!


friday

Grill/hatt/yatzy-kväll på balkongen!


tuesday

Fortfarande på jakt efter små hjul. Färg är iaf inhandlat. Lunchen är uppäten. Och nu då?


monday

Jag blev väldigt inspirerad när jag läste inredningstidningar häromdagen. Speciellt fastnade jag för en bild från ett badrum som tillhör http://levalite.blogspot.se/ Precis intill toaletten står en trälåda av något slag.
"En sån har ju jag" tänkte jag! Undangömd i lillarummet har denna låda stått, som tidigare har blivit använt som sängbord av min lilla mamma. Då inklädd i olika fina inslagningspapper.

Men nu ska den bli toalettlåda, haha. Ska till affären imorgo och handla små hjul, så att den går att rulla bort när man ska duscha. (här hos oss så blir det liksom blött på halva toagolvet när man duschar, tyvärr!) Vi får se hur det blir imorgon, lovar att visa en bild.

 

 

---

 

Är det förresten någon som har bra förslag på hur man kan hänga upp en tavla i badrummet utan att behöv borra hål?

 


friday

Trots att den är fredag den 13onde idag så hade vi tid hos veterinären. Stygnen skulle bort på vår opererade lilla Sessan. Allt såg bra ut, stygnen är borta men tratten ska sitta på i några dagar till. Sen är hon normal hund igen. Provsvaren på tumören som dom tog bort hade kommit, och det var godartat! Gissa om en sten släppte i bröstet på mej. Jag har varit orolig! Men nu är allt bra, hoppas verkligen ingenting annat händer nu. Har varit mycket olika saker det senaste! Jag vill ha lugn och ro, no worries liksom!


friday

Var på Röda Korset en snabbis idag och hittade ett jättefint halsband! Kedjan var ful, men det ordnade sej bra med lite träpärlor. Jag är sjukt nöjd!


tuesday

Hoppsan Kerstin, bloggappen funkade! Nu kanske det kan bli liv i luckan igen. Jag har varit i skogen nyss, och jag tog kort. Vill ni se?


RSS 2.0