Egna åsikter, 11.27

Välkommen! Idag ska vi prata litegranna om viktiga nyheter och så tänkte jag sätta mina egna kommentarer efter. Får se hur många som uppskattar detta inlägg, men känner att detta är viktigt för att mänskligheten ska kunna överleva!
Punktlista följer.

1, Våran lilla snötteprinsessa Vickan ska ju gifta sej med sin gymägare/personligtränare/Ockelboson Daniel Westling.
Kommentar: OK! Vi fattar. Dom har varit tillsammans i vad är det? 7 år? Och nu, finally, får dom lov att visa sej öppet tillsammans för nu är dom förlovade. Åh hej va trevligt. Och vem ska stå för kalaset? Jo det ska vi stackars skattebetalare göra. Tack för den Kungen!

2, 51-åringen, Toni Alldén, som mördade Carolin väntar på sin dom som kommer att tillkännages den 19onde mars. Han håller sej till sin historia, men nu ber han om ursäkt till Carolins familj.
Kommentar: Människan har gått igenom flera tester som visar att han inte är psykiskt sjuk och alltså kan man fälla honom för mord. Enligt mej ska den som tagit ett liv ge tillbaka med sitt. Så enkelt är det. Advokater säger livstid, men 25 år i svenskt fängelse, är det straff? I fängelse i Sverige får man både mat, jobb, ett eget rum med nödvändigheter, tillgång till Tv och även internet, plus att dom jävlarna får betalt också. Är det straff? Sätt honom på en bananbåt och frakta honom över till USA där dom har riktig livstid, och tillochmed elektriska stolen.

3, En kvinnlig läkare på Astrid Lindgrens barnsjukhus har blivit åtalad för mord på en tremånaders flicka. Hon har tydligen fått en vuxendos av saltlösning när hon bara var ett dygn gammal, som upptäcktes 12 timmar senare och orsakade hjärnblödning. Sedan efter några månader fick hon andnöd och fick ligga i respirator. Då skulle dom göra någon slags kameraröntgen och för att flickan skulle ligga still gav dom henne lugnande. Sedan vaknade hon aldrig mer. (säger mamman till aftonbladet)
Kommentar: Det är helt förståeligt att barnet fick problem med det enda och det andra, eftersom hon föddes 4 månader för tidigt och vägde bara 850g. Men detta handlar ju om rent slarv! Hur kan man "råka" ge ett litet nyfött barn en vuxendos av någonting? Och man vet väl, om man nu är läkare och är specialiserad inom barnvård vad man får ge och inte. Jag vet inte själv om jag tycker att kvinnan borde dömas för någonting, men slarv får inte förekomma! Slarv kan ofta sluta med dödsfall, och då tycker jag att istället för att bara göra något och gå iväg, DUBBELKOLLA! Är detta verkligen rätt dos? Behöver vi göra denna undersökningen? Lite sunt förnuft kanske inte skulle skada?




Så. Avreagering klar. Tackar för mej sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0