Mix emotions with gingerbreadcookies

Ibland hamnar jag i något jättekonstigt tillstånd där jag knappt kan få upp mungiporna mer än 1 cm.
Jag blir nere, deppig och gråter för absolut ingenting! Vissa kanske kallar det för PMS, känslorna svallar ju när man har eller ska få sin mens.
Men detta är ju liksom annorlunda, jag vet inte vad jag ska kalla det. Hade en sån "svacka" för ett tag sen med känslor som jag inte kunde sätta ord på, men jag kan inte riktigt jämnföra det med detta.
Tänker konstiga tankar hela tiden och kommer liksom in i skumma banor och det får mej att gråta.
Ett exmepel. Mormor ringde häromdagen, dåligt samvete kommer krypande, tänk om hon blir dödssjuk och jag inte har spenderat tillräckligt mycket tid med henne, känner mej dum = gråt!
Tobbe jobbar mycket, vi går om varandra, han kanske jobbar istället för att umgås med mej? Jag känner ensamhet = gråt!
Har inte pratat med pappa på några dagar, är han finger ok? Han kanske måste amputera fingret, då kan han inte jobba och då kan han inte leva = gråt!
Känns det igen?
Helt oförklarligt, men det har säkert något med hormoner att göra. Känns bra att det alltid finns en säker orsak till allt knepigt man känner, man kan alltid skylla på dom satans hormonerna.

Något som får mej att må mycket bättre på några sekunder är min strand. Älskade, kära Gårda Brygga & Storavik!
Var hos mamma förra helgen och gick en höst/vinterpromenad. Givetvis var kameran med, och jag blir lycklig bara jag går igenom bilderna! Önskar att jag kunde ha min lägenhet på stranden hemma, hade levt där resten av mitt liv då.
Tur att mitt paradis inte är långt bort.

    
 

Saknar Sigge med! Han sov fint i sin fåtölj hos mamma sist, med tassen över ansiktet som han brukar göra. Han fick käka ost och skinka av mej på köksbordet, jag fick en puss på näsan som tack! :) Önskar att vore här i min soffa jämte mej nu. Spinnet gör mej lugn!

 <3

Igår kom Emelie hit och vi spontanbakade pepparkakor! Massor med fina pepparkakor med fin kristyr på. När jag gick in i duschen på kvällen hade jag kristyr överallt! haha, men kakorna blev fina! Tobbe och jag ska försöka göra ett pepparkakshus imorgon, hann aldrig köpa något förrut.
   
ursäkta psykbrytet jag fick på bilden! men kakorna blev underbart fina! och emelie är bra på bakning!


Nu sätter jag punkt.
Ska bort till Lillamandas kl 10, ska kolla lite stängningsrutiner och så. Är ensam där imorgonkväll, kommer dö.
Blir så nervös när jag inte riktigt kan menyn eller priserna. Får ta med hem och plugga! :)

Men nu är det Leilas jul på TV. Oh, how I love her..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0