Back on track

Yes! Jag känner mej superpigg, har idag varit och tränat för första gången på nästan 2 veckor! Oj så snabbt det går att bli helt förslappad. Men det tar dubbelt så lång tid, om inte mer, att jobba tillbaka det där fina man hade innan! Gick på skivstång och core, på onsdag blir det afrodans och MRL. Torsdagen hade i vanliga fall bjudit på både step och MRL men icke, det är ju röd dag.

Idag har jag iaf varit ledig. Sov fram till halv 12, tog igen välbehövliga timmar som försvann under helgen. Jobbigt att jobba helg, när man inte riktigt kommer i säng förens waaaay to late och ska upp klockan 6 dagen efter! Då blir det knapp sömn. Har iaf städat, tagit en promenad i solskenet och sedan tagit en sväng till Hjälmeskulla tillsammans med Tobbe och hans mamma! Handlade lite mer blommor till balkongen och Tobbe frossande bland färska kryddor.
Hittade också vinbärsbuskar på stam. Vi funderade på det, att ha på balkongen i en stor kruka. Röda/vita/svarta - svårt val. Därför åkte vi därifrån utan någon sådan. Ska vänta in lönen och åka dit igen!
Har lite att plantera nu, får nog sätta igång innan det blir för kallt.

Tobbe har varit med och spelar korpenmatch nu, dock inte med sitt egen lag. Han fick hoppa in för Robert, han skulle ha jour. Funderar på att dra med honom till Hemköp, köpa varsin glass och sätta oss på en brygga vid ån. Kvällsmys.

Imorgon blir det jobb igen, börjar klockan 8 och slutar 3. Kombotisdag är det också, House + LOST!
Och Tobbe ska spela korpenmatch med sitt eget lag klockan 7. Ska nog få med mej Emil och titta på den..
Vad ska ni göra imorgon kompisar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0